Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την δολοφονία του βρέφους

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση της Κεντρικής Μακεδονίας, όσον αφορά την δολοφονία του 11μηνου βρέφους λίγο έξω από τη Βέροια. Διαβάστε αναλυτικά: «Συνελήφθη χθες (1 Ιανουαρίου 2023) στην Ημαθία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπή γυναίκα, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Ειδικότερα, το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ενημερώθηκε από οικείους της ημεδαπής γυναίκας ότι την προηγούμενη μέρα η γυναίκα αποχώρησε με το ανήλικο παιδί της (βρέφος ηλικίας ενός έτους περίπου) από την οικία που διέμεναν και την επόμενη μέρα επέστρεψε στο σπίτι χωρίς το βρέφος.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε κοίτη του ποταμού Αλιάκμονα το βρέφος, όπου διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας και την παρέπεμψε στον Ανακριτή Βέροιας.

7 σχόλια:

  1. O theos na se sinxoresi kukla mu. Otan sinelthis mesa meta apo merika xronnia tha katalawis ti ekanes. Krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κούκλα μου, συνέλθεις και τρίχες κατσαρές. Ο φόνος μάνας προς το παιδί της ξεπερνάει τα όρια της ψυχασθένειας και βρίσκεται στην σατανίαση.

      Διαγραφή
  2. Αυτού του είδους οι φόνοι από μητέρες προς τα τέκνα τους τα περισσότερα πρόκειται για σατανικές ανθρωποθυσίες. Κρατήστε το αυτό γιατί θα αποκαλυφθούν πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΡΤΙΝΟ Κ ΤΟΝ ΠΑΡΑΧΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΒΙΚΕΛΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΑΛΕΞ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που ειναι το κοινωνικο κρατος.Που ειναι οι υπηρεσιες του Δημου Αλεξανδρειας και της Νομαρχιας.Κυριοι της τοπικης αυτοδιοικησης
    πρεπει να προλαμβανετε τα πραγματα .Τωρα ειναι αργα για δακρυα.
    Η γυναικα -φονιας ηταν σχιζοφρενης και εσεις περα βρεχει. Ηδη με την γεννηση του μωρου επρεπε να το ειχατε παρει το βλασταρι απο εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ τι ψηφιζεις που θες και κοινωνικο κρατος;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ