Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας

Σε ποιους έπεσαν τα φλουριά;
Την πρώτη του τακτική συνεδρίαση για το 2023 πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 3 Ιανουαρίου το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας. Ως είθισται, κατά την πρώτη συνεδρίαση του έτους, τα μέλη του έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Άρης Λαζαρίδης ήταν αυτός που έκοψε και μοίρασε τη Βασιλόπιτα, με ευχές για μια καλή χρονιά. Η πίτα κόπηκε σε 8 κομμάτια, για τον Χριστό, τους δημότες, το δημοτικό συμβούλιο, τον δήμο Βέροιας, τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, τα νομικά πρόσωπα του δήμου, τις δημοτικές επιχειρήσεις και τα ΜΜΕ, με το φλουρί να πέφτει στο κομμάτι που παρέλαβε ο Δημήτρης Πυρινός εκ μέρους των Δημοτικών Επιχειρήσεων.


Πέρα από τη μεγάλη βασιλόπιτα, μοιράστηκαν και ατομικά πιτάκια, για κάθε δημοτικό σύμβουλο ξεχωριστά, με το τυχερό πιτάκι να πέφτει στον δημοτικό σύμβουλο της Κώστα Βασιλειάδη, που συνοδευόταν από ένα συμβολικό δώρο, μια εικόνα της Παναγίας, που του πρόσφερε ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, αλλά χωρίς... άδεια αυτή τη χρονιά.

Πέρα από τα βασιλοπιτάκια, μοιράστηκαν και γλυκά από εορτάζοντες, τον αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαδόπουλο και Βασίλη Στεφανόπουλο. Γενικώς... μπήκε πολύ γλυκά η χρονιά για το δημοτικό συμβούλιο.

3 σχόλια:

  1. Υψηλό επίπεδο η σημερινή συνεδρίαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υψηλότερο δεν γίνεται. Ταβάνι έπιασε. Μη πω οτι έσπασαν και τα κεραμίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ Δήμαρχε κέρδισες το φλουρί από τα καφέ έχει και πάστα από το LIDO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ