Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χριστουγεννιάτικα τσαφ+τσουφ τέλος - Το τρενάκι μας αποχαιρέτισε σήμερα...

Ραντεβού του χρόνου κύριε Ηλία οδηγέ

Έφτασε και του Αϊ-Γιαννιού, ημέρα γιορτινή, με πολλούς Βεροιώτες και Βεροιώτισσες να γιορτάζουν αλλά πώς να το κάνουμε, είναι η τελευταία γιορτινή μέρα του 12ημέρου των Χριστουγέννων, καθώς από Δευτέρα... κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!


Τέλος τα στολισμένα σπίτια, τα λαμπιόνια, τα χριστουγεννιάτικα χωριά, τέλος και το χριστουγεννιάτικο τρενάκι που για 23 ημέρες έκοβε καθημερινά δωρεάν βόλτες στο κέντρο της Βέροιας. Χιλιάδες πιτσιρίκια με τους γονείς τους, παπούδες και γιαγιάδες, παρέες εφήβων, ενηλίκων και ηλικιωμένων, ανέβηκαν και φέτος για μια όμορφη βόλτα υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.


Σήμερα το πρωί ήταν η τελευταία βόλτα που έκανε φέτος το χριστουγεννιάτικο τρενάκι και στις 2 το μεσημέρι έκανε το τελευταίο τσαφ τσουφ και μας αποχαιρέτισε. Μαζί του μας αποχαιρέτισε και ο αγαπητός οδηγός του, ο κύριος Ηλίας Ιωσηφίδης, που κάθε χρόνο περνάει τις ημέρες των εορτών στη Βέροια, σκορπώντας χαρά με τις βόλτες σε μικρούς και μεγάλους.

Ραντεβού του χρόνου λοιπόν!





1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ