Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εργαλεία για κάθε καλλιεργητή στο Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας Γκαλίτσιος Θεόδωρος


Αλυσοπρίονα, ψαλίδια κλαδέματος, εξαρτήματα και αξεσουάρ

Πριν ξεκινήσει η περίοδος παραγωγής και συγκομιδής, κάθε επαγγελματίας αγρότης πραγματοποιεί τις κατάλληλες εργασίες ώστε να προετοιμάσει την καλλιέργειά του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το κλάδεμα αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές γεωργικές εργασίες! Η επιλογή κατάλληλου εξοπλισμού είναι αυτή που κάνει τον επαγγελματία να ξεχωρίσει.

Στο Γεωπονικό Κέντρο Βεροίας Γκαλίτσιος Θεόδωρος θα βρεις τα πιο σύγχρονα εργαλεία σε κάθε κατηγορία. Το κατάστημα ενημερώνει συνεχώς τον κατάλογο των προϊόντων με σκοπό να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και στον προϋπολογισμό κάθε παραγωγού.

Βρες μια τεράστια γκάμα από εργαλεία χειρός, μπαταρίας και ηλεκτρικά μηχανήματα. Ενημερώσου σχετικά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή επικοινώνησε τηλεφωνικά (23315 02700) με το έμπειρο προσωπικού του καταστήματος και ανακάλυψε τα καλύτερα ψαλίδια κλαδέματος, αλυσοπρίονα, εξαρτήματα και αξεσουάρ.

Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop

Ενδεικτικά προτείνουμε:

ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ KYROS, NAKAYAMA, HYUNDAI





ΨΑΛΙΔΙΑ ΚΛΑΔΕΜΑΤΟΣ AGROFORCE, JAGUAR, KYROS




ΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΨΑΛΙΔΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ