Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε κελί άμεσης επιτήρησης η 29χρονη - Δεν πιστεύει πως το παιδί της έχει πεθάνει

Η 29χρονη που κατηγορείται για τον φόνο του βρέφους της στη Βέροια δηλώνει πως δεν πιστεύει ότι το παιδί της έχει πεθάνει, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Η πραγματογνωμοσύνη θα λάβει χώρα εντός της ημέρας και γι’ αυτό τον λόγο η 29χρονη θα μεταβεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια, η έκθεση θα παραδοθεί στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη της 29χρονης. Εάν δηλαδή η κρατουμένη θα μεταφερθεί στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού (που θεωρείται και το πιθανότερο σενάριο) ή στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θήβας.

Τι είναι το κελί άμεσης επιτήρησης


Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos, βρίσκεται σε κελί άμεσης επιτήρησης και όχι στην κοινή πτέρυγα. Πρόκειται για κελί το οποίο είναι πολύ κοντά στο σημείο όπου βρίσκεται ο φρουρός, προκειμένου να έχει άμεση οπτική επαφή με την κρατούμενη και να επιτηρεί συνεχώς τις κινήσεις της.

Δεν πιστεύει πως το παιδί της έχει πεθάνει

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη, στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχει με ανθρώπους του περιβάλλοντός της, φέρεται να μην πιστεύει ότι το παιδί της έχει φύγει από τη ζωή.

«Δεν πιστεύω ότι το παιδί μου έχει πεθάνει. Λένε ότι πέθανε για να πάω φυλακή, για να με τιμωρήσουν, επειδή δεν το έβγαλα από τα νερά».

3 σχόλια:

  1. σε τι χρειαζονται οπλα,πυραυλοι πολεμοι οταν μανες σκοτωνουν τα παιδια τους και δεν θυμουνται ,ταχα.της πραξης.αρχιζω και φωβαμαι την μανα μου,80+με ανια ,θεος μαζι μας,,,,βλεπεις ανθρωπους περπατανε διπλα σου και σκεφτεσαι μηπως πριν απο λιγο εκαναν κανα φονο?λες ?πρεπει να υποπτευομαι ολους/?η νανε ζωμενη με κανα tnt?

















    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σχιζοφρενείς δεν έχουν ενσυναίσθηση, όμως δεν πάσχουν απο επιλεκτική αμνησία. Είναι χειριστικοί και μεθοδικοί, σχεδιάζουν το έγκλημα τους και θεωρούν πως δεν θα πιαστούν γιατί νομίζουν πως είναι έξυπνοι και ανώτεροι απο τους άλλους κοινούς θνητούς.Το παίζει ανήξερη γιατί ξέρει πως στα δημόσια ψυχιατρεία δεν τους κρατάνε και αυτός είναι ο σκοπός της, να μπεί και να βγεί σύντομα. Ήθελε να το σκοτώσει και το έκανε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, δεν ήταν σε φάση κρίσης για να μην ξέρει τι της γίνεται, άρα το ενδεχόμενο να μην θυμάται είναι γελοίο εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ