Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπράβο στους Αστυνομικούς για την σύλληψη της παιδοκτόνου

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας με επίσημη ανακοίνωσή της εκφράζει, για ακόμη μια φορά, τα συγχαρητήρια της, στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας καθώς και της Β΄ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. Ημαθίας. «Με επαγγελματισμό και μεθοδικότητα, κατάφεραν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να εξιχνιάσουν υπόθεση ανθρωποκτονίας βρέφους ηλικίας 11 μηνών και να οδηγήσουν τη δράστιδα μητέρα του, στη δικαιοσύνη. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια» καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης.

4 σχόλια:

  1. Πολλά Μπράβο στην Ένωση που δημοσιεύει τα δικά της συμπεράσματα πρίν τη δικαιοσύνη. Εννοείται ότι το έκανε αλλά ο ρόλος των συνδικαλιστικών ενώσεων δεν είναι να αυτοβαυκαλίζονται και σίγουρα δεν είναι να αντικαθιστούν τους δικαστες-ανακριτές- εισαγγελείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδια οκ, σχεδον τα παντα τα "βρισκεται" και μπραβο σας, ακομα και τα πολυ δυσκολα που τα εχουν οργανωσει οι κακοποιοι σχεδον τελεια. Ομως η τραγική αυτη υποθεση ηταν ...παιχνιδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πατ πατ στην πλατούλα τους για κάθε ευκολάκι.
    Στα δύσκολα όμως: Καταβάλλεται υπεράνθρωπη προσπάθεια!
    Ξέρουμε εντάξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να δίνονται όλα αυτά τα μπράβο πριν καν συμβεί το κακό το έχει σκεφτεί κανείς ? Αν όντως αληθεύουν αυτά που λέγονται για την μητέρα του βρέφους ότι είχε τόσα ψυχολογικά προβλήματα, τι περιμένατε για να βοηθήσετε αυτό το μωρό ? Τώρα είναι αργά ! Ούτε μπράβο ούτε τίποτα ! Μόνο ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ