Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απίστευτα πράγματα: Τελείωσε πριν ξεκινήσει ο Βελιτζέλος

Ίσως η πιο βραχυχρόνια συνεργασία της Βέροιας με προπονητή είναι αυτή του Κώστα Βελιτζέλου. Κι όμως, ο 50χρονος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Βέροιας πριν καν κάτσει σε αυτόν. Στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό αναμενόταν να γίνει το ντεμπούτο του, ωστόσο λόγω κάποιο τυπικού ζητήματος στον πάγκο κάθισε ο Γιάννης Ματζιαρίδης.

Τελικά, αυτό το “απλό τυπικό ζήτημα” αποδείχθηκε ανυπέρβλητο, με την ομάδα να ανακοινώνει ότι στρέφεται άμεσα στην αναζήτηση νέου προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, η οποία συμφώνησε κατ’ αρχήν με τον προπονητή Κώστα Βελιτζέλο, με την προϋπόθεση ότι διαθέτει δίπλωμα UEFA PRO, ή θα το έπαιρνε κατ’ ανάγκη, μετά από αίτημα του ιδίου και της ΠΑΕ, προς την αρμόδια διοικητική αρχή, δεν μπορεί να υλοποιήσει αυτή την συμφωνία, διότι δυστυχώς, το αίτημα δεν έγινε δεκτό”.

5 σχόλια:

  1. Καλά ρε ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ, από καλάθι ψωνίζετε και μαϊμού;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ?ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
    ΕΜΦΑΝΙΣΗ Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΧΘΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΙΤΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ!Η ΠΡΟ ΑΝΙΚΑΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΛΙΓΟΥΛΗΔΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είναι δυνατόν..... Σαν να λέμε μια επιχείρηση θέλει οδηγό φορτηγού 5 κατηγορίας.... βρίσκεται έναν που δεν έχει,τον προσλαμβάνεται και σας λέει δεν έχω αλλά θα βγάλω δίπλωμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...ti kanete re eki stin dioikisi... ti kanete re ?? apistefto...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ