Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχεται ο Σταϊκούρας στη Βέροια - Για την κοπή βασιλόπιτας της ΝΔ

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στο Ξενοδοχείο «Αιγές», στη Βέροια. 

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος και οι βουλευτές του νομού Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

4 σχόλια:

  1. Τα deminis θα είναι εξίσου δίκαια όπως τα 72€;
    Δηλαδή για συγκεκριμένες ποικιλίες και επιλεγμένους αγρότες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Epitelous oi raftes tha kanun xrises dulies. Exis na rafth tageraki k kostumi thanata. E re trela. Klistw tus dromous. Wgite sti eisodo ths polhs na ipodextume ton megalo fostira ths oikonomias. Isos mas kani k kana seminario xreokopia mia xoras. Kali diaskedasi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιταξτε μην σας παρει και το φλουρι και τα " κομματια"" της κομματισμενης πολης....Δειξτε του τα ετοιμοροπα κτισματα και της περιτεχνες σιτες προστασιας πολιτων να ειναι παροντες και οι ιδιοκτητες μαζι με τους αρμοδιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ