Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιατί δεν «ποντάρουμε» στους Μωμόγερους;

Eίναι γεγονός πως οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις στη Βέροια είχαν την υπογραφή των Μωμόγερων. Μέλη της Ευξείνου Λέσχης ντυμένοι με παραδοσιακές στολές βγήκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και έκαναν έναν μεγάλο σαματά. Ταρακούνησαν για τα καλά το κέντρο της Βέροιας και μοίρασαν γέλιο και διασκέδαση. Με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και ακομπλεξάριστοι, δεν δίστασαν να ξαπλώνουν στους δρόμους, να πειράζουν τους περαστικούς και ο αστυνόμος να μοιράζει κλήσεις στους διερχόμενους οδηγούς. 

Οι πολίτες με την συμμετοχή, αλλά και τον χορό τους, έδειξαν να αγκαλιάζουν το δρώμενο. Μάλιστα, αρκετοί ήταν εκείνοι που έριξαν την ιδέα να «ποντάρουμε» ακόμα πιο πολύ στο συγκεκριμένο έθιμο, έτσι ώστε να προσελκύσουμε, τα επόμενα χρόνια, ξένους τουρίστες στη Βέροια; 

Αξίζει να σημειωθεί πως στις ειδήσεις των μεγάλων καναλιών οι εικόνες των Μωμόγερων έπαιξαν δυνατά, με τη πόλη μας να διαφημίζεται σ' ολόκληρη την χώρα.

Δείτε φωτογραφίες από την πορεία του δρώμενου σε Βέροια και χωριά του Δήμου:

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ