Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγουδίστρια στη Βέροια θάφτηκε κυριολεκτικά από λουλούδια - Θύμισε εποχές... ΠΑΣΟΚ

Συνέχισε το ρεπερτόριο της ακόμα και όταν τα πανέρια είχαν φτάσει στο κεφάλι της
Ένα πραγματικό… πανδαιμόνιο ρίψης λουλουδιών σημειώθηκε στο «Voice» όπου εμφανίστηκε η Κρυσταλλία. Τα λουλούδια άρχισαν να πέφτουν «βροχή», όταν ένας θαμώνας του νυχτερινού κέντρου, κάλεσε την τραγουδίστρια στο τραπέζι του.

Η λαϊκή ερμηνεύτρια, βλέποντας την κατάσταση και τον λουλουδοπόλεμο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, κάθισε για λίγη ώρα στο τραπέζι και συνέχιζε να ερμηνεύει αγαπημένα λαϊκά τραγούδια και λίγο έλειψε να «θαφτεί» από τα γαρύφαλλα που του πετούσαν.

«Έχουμε ΠΑΣΟΚ και δεν το ξέρω» σχολίασε ένας χρήστης στο TikTok, ενώ ένας άλλος αποθέωσε την Κρυσταλλία για την υπέροχη φωνή της.

10 σχόλια:

  1. Δυστυχώς, αυτό είναι η Ελλάδα ακόμα..😔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Afu h idia ine 1.35m
    Me ta xeria stin anatasi pos na min yhafti. Milame gia ginekara. Apo foni ftani maria kallas. Ute sth kidia mu de tha th afina na tragudisi. Ahahaah. E re trela

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ φτωχό το ότι να ναι για να περιγράψεις αυτή την κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ρε τόσο κακια …σε όποιον δεν αρέσει κάθετε και βλέπει σπίτι με το mega

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. hsyxa re .h krystalia einai fonara kai kormara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί γλέντησαν εσείς στα σπίτια σας κλάψτε ζηλέψτε έλεος γαμω τα κουτσομπολιά και τα αρνητικά σχόλια σε αυτή την χώρα έλεος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ