Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Αναστασία Σιδηροπούλου έπιασε τον Σταυρό στην Πατρίδα


Παρουσία πλήθους κόσμου και με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες τελέστηκε ο Αγιασμός των Υδάτων και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην Πατρίδα. Τον Αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Υπαπαντής του Χριστού Πατρίδας, π. Διονύσιος Συρόπουλος που έριξε τον Τίμιο Σταυρό στα νερά του ποταμού του Αγίου Νικολάου, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο η τελετή. Λίγες ημέρες πριν, ο πρόεδρος της Πατρίδας Γιάννης Σιδηρόπουλος και ο Πατριδιώτης αντιδήμαρχος Λάζαρος Ασλανίδης, μαζί με εθελοντές του χωριού, φρόντισαν και διαμόρφωσαν κατάλληλα τον χώρο μέσα και πέριξ του ποταμού, προκειμένου να υποδεχθεί τους κατοίκους και επισκέπτες που παρακολούθησαν τον Αγιασμό.


Εννιά παιδιά βούτηξαν στα νερά του Άι Νικόλα για να πιάσουν τον Σταυρό, τυχερή βουτήχτρια ήταν όμως η Αναστασία Σιδηροπούλου, κόρη του προέδρου, που δέχθηκε πολλές ευχές από τον κόσμο και μια εικόνα από τον π. Διονύσιο.

Δείτε φωτογραφίες:









3 σχόλια:

  1. Ουδέν αρ’ ην φίλτερον άλλο πατρίς.
    – Δεν υπάρχει τίποτε πιο αγαπημένο από την πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τον ΠΑΟΚ όμως! Δικέφαλος αετός φίλε, μπαίνουμε και παίρνουμε την πόλη και επεκτεινόμαστε προς ανατολάς1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ