Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καινούργιος υπερσύγχρονος εξοπλισμός στο Νοσοκομείο - Νέα νοσηλεύτρια στη ΜΕΘ

Νέος, υπερσύγχρονος, με τεχνολογία αιχμής, εξοπλισμός παρελήφθη το πρωί της Τρίτης 10 Ιανουαρίου στο Οφθαλμολογικό του Νοσοκομείου Βέροιας. Θα αξιοποιηθεί από τους γιατρούς για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και εξεταζόμενων. 

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα αυτόματο No Contact αεροτονόμετρο - Αυτόματο ηλεκτρονικό Φορόπτερο για μέτρηση αμετρωπιών - Ψηφιακό αυτόματο Κερατοδιαθλασίμετρο - OCT Triton αγγειογραφίας, φλουοροαγγειογραφίας, αυτοφθορισμού και ελέγχου οπτικού νεύρου - Laser Βιομετρίας για τοποθέτηση ενδοφακών, για την επέμβαση «Καταρράκτη». 

Μια ακόμη προσθήκη στο Νοσοκομείο Βέροιας

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρωί της Τρίτης 10 Ιανουαρίου είχαμε μια ακόμα προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του Νοσοκομείου. Ο Διοικητής Ηλίας Πλιόγκας υποδέχθηκε μια νέα μόνιμη Νοσηλεύτρια, η οποία θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. «Συνεχίζουμε. Δίπλα σε κάθε πολίτη» ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Ηλία Πλιόγκα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.






3 σχόλια:

  1. Μπραβο μπραβο το Νοσοκομείο μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα το πω κι οτι θέλετε πείτε. Ο Γιαννιτσιώτης έκανε σπουδαία δουλειά στο νοσοκομείο μας. Πραγματικά του βγάζω το καπέλο και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Μακάρι κι ο επόμενος να συνεχίσει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το είπαμε, σχεδόν στο σύνολο τους οι εκπαιδευτικοί είναι εργατικοί, οργανωτικοί, επιμελεις, με αισθημα προσφορας και τίμιοι. Από τους καλύτερους ( αν όχι οι καλυτεροι) υπαλλήλους - λειτουργούς του Δημοσίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ