Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήττα - πισωγύρισμα για τη Βέροια, 1-2 από τον Μακεδονικό

Σε ένα παιχνίδι με ιδανικές καιρικές συνθήκες και αρκετό κόσμο στις κερκίδες, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να προσφέρουν θέαμα, ωστόσο ο Μακεδονικός πανηγύρισε τη νίκη με 2-1. Στο πρώτο παιχνίδι, με τη Βέροια να έχει καινούριο προπονητή, ο Κώστας Βελιτζέλος απουσίαζε από την άκρη του πάγκου και παρακολουθούσε εναγωνίως το ματς από τα επίσημα.


Το ξεκίνημα βρήκε την ομάδα του Μακεδονικού να κρατάει περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της, με τη “χλιαρή” υπεροχή να μετουσιώνεται σε γκολ στο 14′ λεπτό. Ένα κόρνερ των φιλοξενούμενων έφερε τη μπάλα στην “καρδιά” της περιοχής, όπου η άστοχη έξοδος του Παπαδόπουλου και η αναστάτωση της άμυνας έδωσαν την ευκαιρία στον Λεωνιδόπουλο να κάνει το 1-0 σχεδόν εξ επαφής.


Σε αυτή τη φάση η “Βασίλισσα” διαμαρτυρήθηκε έντονα για οφσάιντ, ενώ παράπονα είχε και στο 17ο λεπτό, όπου ζήτησε πέναλτι σε χτύπημα πάνω στον Μπουόλι. Σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού η σκληρότητά του οδήγησε σε μικροτραυματισμούς που έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες να δροσιστούν.


Σε χαμηλούς ρυθμούς κινήθηκε το επόμενο 15λεπτο, με την πρώτη ευκαιρία να ανήκει στη Βέροια με διαγώνιο σουτ του Μπελεβώνη και απόκρουση του Γουναρίδη στο 35ο λεπτό. Τι κι αν δε γίνανε πολλά, η Βέροια βρήκε τη λύση και σε μια αντεπίθεση, όπου ο Ορφανίδης υποδέχτηκε τη μπαλιά του Μπελεβώνη, ισοφάρισε και “αφύπνισε” τους συμπαίκτες του στο 40ο λεπτό!


Με φόρα πήγε να κάνει την ολική ανατροπή ένα λεπτό αργότερα, ωστόσο ο Μπουόλι σε παράλληλη εντός περιοχής μπαλιά πέτυχε αντίπαλό του. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με ένα φιλόδοξο σουτ του Τσιλιγγίρη να καταλήγει αρκετά πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου.


Το δεύτερο ημίχρονο άργησε να ξεκινήσει, αφού οι δύο ομάδες ενεργοποιήθηκαν επιθετικά μετά το 60ο λεπτό, χωρίς κάτι αξιόλογο. Η μεγάλη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στη Βέροια, με σέντρα του Μπουόλι στον Μπελεβώνη, ο οποίος με κεφαλιά την έστειλε άουτ.


Και ενώ το δεύτερο ημίχρονο εξελισσόταν χωρίς να έχει δημιουργήσει κάποια απειλή ο Μακεδονικός, από το πουθενά ο Σιμόνι βρέθηκε σε θέση βολής από κοντά και στο 77′ έκανε το 2-1. Σε αυτό το σημείο η Βέροια επιχείρησε να γίνει πιο απειλητική και ουσιαστικά αγωνιζόταν με τέσσερις στην επίθεση, παίζοντας τα “ρέστα της” τουλάχιστον για την ισοφάριση.


Το ρίσκο παραλίγο να καρποφορήσει, στο 91′ με σκληρό μαρκάρισμα του Λισγάρα στο ύψος της μεγάλης περιοχής να έχει ως αποτέλεσμα της αποβολή του. Ωστόσο, ούτε το φάουλ ούτε τα κόρνερ έφεραν την ισοφάριση κι έτσι ο Μακεδονικός πανηγύρισε το τρίποντο με 2-1.

Βέροια (ΜΑΤΖΙΑΡΙΔΗΣ): ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΧΑΛΗΣ (ΜΟΥΧΑΛΗΣ 83′), ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ (ΙΩΑΝΝΟΥ 83′), ΣΤΙΚΑΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΜΑΣΟΥΡΟΣ, ΜΠΟΥΟΛΙ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ (ΜΠΛΕΤΣΑΣ 67′), ΦΑΣΙΔΗΣ, ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ.

Μακεδονικός (ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ): ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ, ΣΑΡΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΙΜΟΝΙ (ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ 90+3′), ΓΑΡΥΦΑΛΟΣ (ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ 88′), ΜΠΡΑΤΣΙΑΝΗ, ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΟΥΚΑΝΗΣ, ΛΙΣΓΑΡΑΣ, ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ (ΦΕΪΖΗ 75′), ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΔΗΣ, ΣΑΝΤΣΕΖ.

3 σχόλια:

  1. Καταστράφηκε μια ομάδα που πέρσι έπαιζε μπαλαρα και φέτος δε ξέρει τι της ξημερώνει....κρίμα. Καλύτερα να πέσουμε κατηγορία πάρα να δοιηκουν τέτοιοι σωτήρες-νταήδες,η μπάλα παίζεται στο γήπεδο που κάποιοι το βλέπουν ρινγκ. Πριν λίγους μήνες γεμισμένα ολόκληρο γήπεδο και σήμερα ντρέπεσαι να πας,δεν φταίνε οι ποδοσφαιριστές, όλοι οι υπόλοιποι φταίμε που αφήσαμε να χαθούν οι φανέλες με αξία και γίνομαι μόνο τατουάζ και ζελέ στο μαλλι, κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς όλοι πριν Αρβανιτίδη και ΚΑΡΥΠΙΔΗ λέγατε λόγια τώρα που είστε η χειροτερη διοίκηση όλων τον χρόνων που υπήρχε στη Βέροια δεν ντρεπεσται καθόλου Μπικα εγώ δεν μπορώ να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου εσυ μπορείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μακεδονικός έχτισε χρόνια με υπομονή ,εμείς το εκβιάζουμε.Με το θέμα προπονητή γίναμε ρεζίλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ