Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Βέροιας

Μετά το φιάσκο με τον Κώστα Βελιτζέλο, χρειάστηκαν σχεδόν 24 ώρες για να βρεθεί ο επόμενος προπονητής της Βέροιας. Πρόκειται για έναν φετινό γνώριμο της Βέροιας, αφού τον αντιμετώπισε στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά. Ο λόγος φυσικά για τον Σπύρο Μπαξεβάνο.

Ο 51χρονος κόουτς με καταγωγή από τα Γιαννιτσά είναι αυτός που θα βρεθεί οριστικά στον πάγκο της ομάδα, έχοντας άμεσα στην κατοχή του το πτυχίο UEFA Pro.

Στο πλούσιο βιογραφικό του περιλαμβάνονται οι: Μακεδονικός, Θερμαϊκός, Ζάκυνθος, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλων Καλαμαριάς, Αναγέννηση Επανομής, Κισσαμικός, Παναιγιάλειος, Ηρακλής, Αγία Νάπα, Παναχαϊκή και φυσικά τα Χανιά.

7 σχόλια:

  1. ποιον κωστα βελιτζελο μωρε παρτε γιαννη μαντζουρακη που εχει εμπειρια απο σουπερ λιγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιον και να πάρουν δεν υπάρχει γιατρειά.
      Η ασθένεια της ομάδας - επιχείρησης είναι ο ερασιτεχνισμός σε όλα τα επίπεδα.

      Διαγραφή
  2. Μην περιμενετε πολλα απο αυτη την διοικηση ,στο χωριο μου λενε οτι με πουρδες αυγα δεν βαφουνε.Εχεις χρηματα κανεις δουλεια δεν εχεις τουλαχισον πεστο δεν εχουμε λεφτα να ξερει ο κοσμος οτι η ομαδα δεν μπορει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει και το υπαρκτό σενάριο να επενδύουν όντως χρήματα αλλά επειδή δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο να πηγαίνουν στο βρόντο. Σκέψου το κι έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηπιος πραγματιστης8 Ιανουαρίου 2023 στις 2:57 μ.μ.

    Οταν οι εχοντες το προσταγμα ειναι εκει γιατι επερεπε να ειναι και οχι για να δωσουν και να προσφερουν και στην συνεχεια με την πορεια της ομαδας να εισπραξουν ,,,,δεν υπαρχει ελπιδα....Αν εβλεπε μελλον στο Ελληνικο ποδοσφαιρο και ο προηγουμενος επιχειρηματιας θα ηταν εκει αλλα ΔΕΝ... Δεν σωζεται η χωρα- το ποδοσφαιρο με εντολοληπτες - οσφυοκαμπτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 51 eton. 17 omades se 110 12 xronia karieras
    Stathero ton wlelo. Apo gnosis tha dume. Opos ton kowo me afth th dioikish an wgali apokries kala tha ine. Megale berlusconi paretisu. De kanis gua afto to posto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ