Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φρέσκο χιόνι! Δείτε πώς άσπρισε σήμερα το Σέλι!


Η αναμενόμενη αλλά ανώνυμη -φυσιολογική για την εποχή- κακοκαιρία ξεκίνησε από τα ξημερώματα το πέρασμά της από την Ημαθία. Εντάξει, στην Βέροια, νιφάδα, ακόμα τουλάχιστον, δεν είδαμε, παρά τα προειδοποιητικά μηνύματα του 112 που μας έκαναν να φανταζόμαστε χιονοπόλεμο στην πλατεία Ωρολογίου.

Στα πρώτα ορεινά χωριά όμως το πασπάλιζε από το πρωί, ενώ τα βουνά μας άσπρισαν για τα καλά. Το Βέρμιο δέχθηκε επιτέλους το πολυπόθητο χιονάκι, με το Σέλι να ντύνεται στα λευκά και τους κατοίκους του να ξυπνούν το πρωί με τον ήχο των εκχιονιστικών μηχανημάτων.

Τυχεροί οι Σελιώτες που μπορούν και απολαμβάνουν το χιόνι έξω από την πόρτα τους. Για όλους εμάς τους υπόλοιπους που τρώμε μόνο το κρύο και την βροχή, φρόντισε πάλι ο Γιώργος Φαρσαρώτος, να μας μεταφέρει με τις εικόνες του στο μαγευτικό Σέλι.







1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ