Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στη Βέροια για τον εορτασμό των Θεοφανείων


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα εορταστούν και φέτος στη Βέροια τα Θεοφάνεια. Το πρωί θα τελεστεί πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και ο Μέγας Αγιασμός και θα ακολουθήσει λιτανεία μέχρι τον Τριπόταμο πίσω από την ΔΕΗ, όπου και θα γίνει ο Αγιασμός των Υδάτων και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. Προκειμένου οι θρησκευτικές εκδηλώσεις να διεξαχθούν με ασφάλεια, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας θα προχωρήσει το πρωί της Παρασκευής 6 Ιανουαρίου σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Βέροιας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Αποβλέποντας στην ομαλή - εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων στην πόλη της Βέροιας, κατά τις εκδηλώσεις εορτασμού των Θεοφανείων, την Παρασκευή 06-01-2023, αποφασίοζουμε:

Α. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, ως κάτωθι:

- από ώρα 10:30΄ έως 11:30΄, στην οδό Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης.

- από ώρα 11:00΄ έως 12:00΄, στην οδό Φιλήμωνος, από τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου έως τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου.

Β. Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται, από ώρες 07:00΄ έως 12:00΄ και για τον απολύτως απαραίτητο χρόνο διέλευσης της θρησκευτικής πομπής και τέλεσης των θρησκευτικών εκδηλώσεων, στις κατωτέρω οδούς:

- στην οδό Αγίου Αντωνίου, από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή της με την οδό Βερμίου.
- στην πάροδο της Αγίου Αντωνίου, έναντι εισόδου του Ιερού Ναού έως τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής.
- εντός της Πλατείας Αγίου Αντωνίου.
- στην οδό Βερμίου, από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Αντωνίου έως τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου.
- στην οδό Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Βερμίου έως τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών με μέριμνα και φροντίδα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας, ενώ η σχετική σήμανση θα τοποθετηθεί με ευθύνη του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ