Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαξεβάνος: «Να σωθεί γρήγορα η Βέροια»

Την τεχνική ηγεσία της Βέροιας ανέλαβε εδώ και λίγες μέρες, ως γνωστόν, ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Ο 51χρονος προπονητής, που θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της “Βασίλισσας” στο ματς της Κυριακής (15/1) με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, μίλησε στη “Metrosport” για τη νέα του ομάδα και τους στόχους που έχει:

«Είναι τιμή για κάθε προπονητή να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Βέροιας. Μιας μεγάλης και ιστορική ομάδας», είπε αρχικά και συνέχισε: «Θέλουμε να σωθεί γρήγορα η ομάδα και να κάνουμε μια καλή πορεία. Είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα από την περσινή».

Αναφορικά με την «έξοδο» στη Λάρισα, είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα υπόλοιπα. Έχει αρκετό δρόμο το Πρωτάθλημα. Βήμα-βήμα να πετύχει τον στόχο της η Βέροια, καθώς έχει τις δυνατότητες».

3 σχόλια:

  1. Spyrako pos ta les toso emorfa..apo ti na sothi i "VASILISSA" exigise to mas kalytera.
    Stin AEL "Tyri" den vlepo na kanis podariko.Ke an fas dyo i tris agonistikes sfaliares apanotes den sikonis kefali....Greetings
    Me dika mas atoma na doulevoume .Oli ine perastiki .Ti tus fernete .
    Wake Up...Xipniste....i fygete ...ton boulo palukaria tin dioikiseos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Spirako pu lei k o filos. I barca ine gia ta salonia
    An filodozia su ine i sotiria etimase balitsa gia al kazar.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γλώσσα της αλήθειας ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Ειδικότερα στην ΒΕΡΟΙΑ, ο ρεαλισμός πάντα λειτουργούσε θετικά και έβγαζε την "βασίλισσα" από τις περιπέτειες, στις οποίες την έβαζαν δικοί της άνθρωποι. Παράγοντες δηλαδή που όταν έλιωνε η καραμέλα της Μεγάλης Ιδέας, αποχωρούσαν αφήνοντας πίσω τους κυριολεκτικά καμένη γη. Όπως ακριβώς συνέβη φέτος, και πολλοί ειρωνεύονται το νέο διοικητικό σχήμα με σχόλια του τύπου "δεν έχουν λεφτά", δεν ξέρουν μπάλα" κλπ. Η γρήγορη λοιπόν εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία είναι ο κυρίαρχος στόχος της ΒΕΡΟΙΑΣ. Ο νέος τεχνικός απλά δήλωσε το αυτονόητο, κι αυτό ως πρώτο δείγμα γραφής κρίνεται θετικό. Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ