Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτό δεν είναι Βέροια, Σκωτσέζικο ντουζ είναι

Εκεί που είσαι χάλια διότι έχασες από τον Απόλλωνα Λάρισας μέσα στην έδρα σου, πας στον Παναθηναϊκό Β' και παίρνεις τεράστιο διπλό, με αποτέλεσμα να γίνεσαι πρώτο θέμα σ' όλη την Ελλάδα. Έχεις πάρει τα πάνω σου και λες... να τώρα θα ξεκινήσω ένα θετικό σερί. Ξαφνικά τούμπα το έργο. Σλαααααααάτς! Έρχεται μια σφαλιάρα από τον Μακεδονικό και έρχεσαι στα ίσια σου. 

Αυτό δεν είναι Βέροια, Σκωτσέζικο ντουζ είναι. Μια κρύο, μια ζέστη! Η ομάδα προσπαθεί, η διοίκηση με τα αρκετά λάθη της, δουλεύει, ο σύλλογος έχει μέταλλο και ιστορία, αλλά τα απόνερα από την αποχώρηση της οικογένειας Μπίκα είναι λογικό να ταρακουνάνε ακόμα και σήμερα το καράβι που λέγεται Βέροια. 

Τόσο η διοίκηση, όσο και ολόκληρος ο οργανισμός χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Είναι μια μεταβατική χρονιά και ο στόχος μας είναι να μην κινδυνέψουμε. Μετά τον σεισμό, οργανώνεσαι ξανά από την αρχή και σχεδιάζεις το μέλλον. Δεν μπορείς μετά από έναν εγκέλαδο των 7 Ρίχτερ, εσύ να μου θέλεις πρωταθλητισμό. 

Διαμάντης, Αποστολίδης και λοιποί, προσπαθούν για το καλύτερο. Αυτός κανείς δεν το αμφισβητεί. Σίγουρα κάνουν λάθη και παραλείψεις. Θέλω να κοιτάξω όμως το δάσος και όχι το δέντρο. 

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, κάτι πρέπει να γίνει με την αμυντική λειτουργία. Δεν εννοώ μόνο την τετράδα της αμύνας, αλλά γενικότερα τον τρόπο που αμύνεται η ομάδα. Τρώμε τζάμπα γκολ και χάνουμε πολύτιμους βαθμούς. Αυτός πρέπει να αλλάξει χθες. Να δουλέψουν στις προπονήσεις και να είναι πιο συγκεντρωμένοι. Δεν γίνεται να αντιδρούν σαν να παίζουν σε τοπικό της ΕΠΣ. Ένα ματς όταν δεν μπορείς να το κερδίσεις, δεν το χάνεις! Νόμος του ποδοσφαίρου. 

Για την άφιξη και την αποχώρηση του προπονητή, μέσα σε μια ημέρα, δεν έχω κάτι να πω. Απλά τέτοιες κινήσεις «μικραίνουν» το brand name της ομάδας. Πάμε παρακάτω...

Kataskopos speaking

3 σχόλια:

  1. ασε μας μωρε που παραμιλαει ολοι η ελλαδα για μια νικη με την κ21. Σταματα να τα γραφεις αυτα απλα για να βαζεις χωρο στο κειμενο και γραψε κανονικα και απλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράψε πραγματικα τι γίνετε με ονόματα κ απλά και κατανοητά...αυτοί όλοι που είναι στον πάγκο είναι ευχαριστημένοι με τον τερματοφύλακα που άλλη μια φορά έκανε την έξοδο του Μεσολογγίου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον το περίεργο είναι πως έγινε το διπλό στον ΠΑΟ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ