Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αστυνομικός που βρήκε το άτυχο βρέφος: «Ήταν παγωμένο και νεκρό - Επέπλεε μπρούμυτα στο νερό»

«
Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν αλήθεια ή ψέμα»
Ακόμα δεν μπορεί να το χωνέψει η κοινωνία την είδηση πως μια μητέρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία με θύμα το μωρό της στη Βέροια. Το βρέφος βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα. Για την τραγική υπόθεση επίσημη ανακοίνωση μετά τη σύλληψη της μητέρας εξέδωσε η Αστυνομία. Η περιγραφή του αστυνομικού που ήταν παρών στην ανεύρεση του άτυχου βρέφους είναι συγκλονιστική:

«Ήμασταν μια ομάδα της ΟΠΚΕ 5 ατόμων, οι διοικητές των τμημάτων ασφαλείας Βέροιας και Αλεξάνδρειας και δύο περιπολικά. Από τις 10 το βράδυ ψάχναμε στο ποτάμι. Στις 12 και μισή φτάσαμε στις όχθες. Ένας συνάδελφος εντόπισε το μωρό στην άκρη στα βράχια στη 1 και μισή τα ξημερώματα.

Αμέσως μας φώναξε. Το μωρό επέπλεε στο νερό μπρούμυτα. Πήγαμε στο σημείο το βγάλαμε έξω και είδαμε ότι ήταν παγωμένο και νεκρό. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν αλήθεια ή ψέμα. Είχε κάποια σημάδια στο πρόσωπο. Το μωρό ήταν περιποιημένο. Φορούσε μπουφανάκι , ένα κολάν πολύχρωμο και τα παπουτσάκια του».

8 σχόλια:

  1. προβληματική αυτη ( το λιγοτερο ), πιθανοτατα προβληματική και η υπολοιπη οικογενεια, πατέρας;;;....
    "Αρμόδιες Υπηρεσίες" σχεδον οπως παντα της πλάκας και προβληματικές. Το αποτελεσμα τραγικο αλλα δυτυχως οχι πρωτόγνωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω εσυ δεν εισαι προβληματικος με αυτα που ψηφιζεις; Τις "αρμοδιες υπηρεσιες" και το "κρατος" ποιος τα φτιαχνει; Μονα τους γινονται;

      Διαγραφή
    2. ο φουφοτος τα κανει

      Διαγραφή
  2. Εμένα μου μυρίζει για σατανίαση. Τυχαία δεν έπεσε το μωράκι της στο ποτάμι την τελευταία ημέρα του έτους. Ότι λέει, τα λέει ελλείψει μαρτύρων και μετά από καθοδήγηση για να πέσει στα μαλακά. Αυτό δηλώνει ότι το μυαλό της μια χαρά λειτουργεί και την ενδιαφέρει το τομάρι της, αντί να είναι σκασμένη για το αγγελούδι. Πιστεύω στην ικανότητα των αστυνομικών και πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ένοχος ενός εγκλήματος πληροί τρεις προϋποθέσεις: είχε κίνητρο, είχε τα μέσα και είχε και την ευκαιρία.

      Θεωρία εγκληματολογίας

      για να τα δουμε ολα.
      μπορει νανε και οπως τα λες εσυ

      Διαγραφή
    2. έμπαινε και εβγαινε κάθε μηνα στις κλινικες και εσυ μας λες οτι λειτουργεί μια χαρα το μυαλλο της;

      Διαγραφή
  3. Ακόμη μια φορά, φίρμα η πόλη μας στο Πανελλήνιο. Τόσο τραγικά επίκαιρη μια πόλη, τόσο συχνά, λές και δεν υπάρχει στον χάρτη άλλων δραστηριοτήτων. Βάψιμο διαβάσεων, κλείσιμο τις λακκούβες στους δρόμους, όποτε γίνονται, Λαμπιόνια και πυροτεχνήματα και μέχρι εκεί. Μια πόλη που βράζει στο ζουμί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήρες φόρα και κατηγορείς μία πόλη λόγω σχιζοφρενούς στο Δήμο Αλεξάνδρειας. Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ