Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ANT1, EΡΤ και Alpha έξω από το Δικαστικό Μέγαρο

Πρώτο θέμα, σ' ολόκληρο το πανελλήνιο, έγινε η δολοφονία του 11μηνου βρέφους, από την ίδια του την μητέρα στο Φράγμα του Αλιάκμονα. Μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, με την κατηγορούμενη να αναφέρει πως το παιδί κατά λάθος διέφυγε της προσοχής της (έπαιζε με το κινητό της) και έπεσε μόνο του στο νερό, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο. Ένας ισχυρισμός που από ότι φαίνεται δεν πείθει κανέναν και κυρίως τις Δικαστικές Αρχές!

Εδώ και δύο ημέρες, ρεπόρτες των μεγάλων καναλιών βρίσκονται στην Ημαθία και κάνουν ρεπορτάζ. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα των τριών δημοσιογράφων, Βαγγέλη Κοκολάκου, Κώστα Καντούρη και Μιχάλη Μελιόπουλου (ANT1, EΡΤ και Alpha) έξω από το Δικαστικό Μέγαρο να βρίσκονται σε ζωντανή σύνδεση με Αθήνα και να μεταφέρουν τις τελευταίες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ