Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

100 ημέρες ως τις εκλογές - Σε θέση «μάχης» οι υποψήφιοι Βουλευτές Ημαθίας

Αυτή η μάχη, θα είναι 100άρι σε... Μαραθώνιο!
Ο χρόνος έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για τις εκλογές, καθώς έχουμε μπει στο τελευταίο... κατοστάρι πριν τη διεξαγωγή τους. Κυριολεκτικά, διότι, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι οι κάλπες θα στηθούν στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, απομένουν εκατό ημέρες που θα κρίνουν ποιοι θα είναι οι θεσμικοί εκπρόσωποι της Ημαθίας στο επόμενο Ελληνικό Κοινοβούλιο. 

ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μπαίνουν στην προεκλογική μάχη από θέση ισχύος, καθώς, απ' ότι φαίνεται θα εκλέξουν έδρα ή έδρες, την ώρα που όλο και κάποιο από τα «μικρά» κόμματα ελπίζει να πάρει την τέταρτη έδρα της Ημαθίας

Η απλή αναλογική και οι διπλές εκλογές κρύβουν παγίδες, και γι' αυτό όλα τα επιτελεία προετοιμάζονται πυρετωδώς για μια δύσκολη και σκληρή αναμέτρηση. Ήδη, η πλειοψηφία των υποψηφίων βουλευτών «τρέχουν» στους τρεις δήμους (Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια), ενώ έχουν νοικιαστεί και πολιτικά γραφεία. 

3 σχόλια:

  1. Εκατό ημέρες ζαλάδας ....... με μπόλικο χρήμα στην αγορά , που τα βρήκαν και τα διαθέτουν ...... μάλλον κοιμόμαστε . Θεωρώ ότι όλοι θα πρέπει να ψηφήσουμε για να καθαρίσουμε μια και έξω το τοπίο από το αίσχος .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι νοικοκυραίοι έκαναν κομποδεμα.....κάποιοι θα έχουν τους χορηγούς τους για να σε βγάλω από την απορία.

      Διαγραφή
  2. Εγώ θα ψηφίσω Κυριάκο.

    Αν κάτσει ακόμα μια τετραετία,είμαι σίγουρος ότι θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ