Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τριήμερο Χριστουγέννων για βόλτα αλλά χωρίς σκι στο ΧΚ Σελίου

Αν και το κρύο έχει αρχίσει να γίνεται τσουχτερό τις τελευταίες ημέρες, το χιόνι δεν φαίνεται να προγραμματίζει επίσκεψη τώρα στα κοντά στην Ημαθία. Κατά συνέπεια το Βέρμιο δεν θα ντυθεί στα λευκά και οι σκιέρ θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα για να γυαλίσουν τα χιονοπέδιλά τους. Τώρα, αν ανήκετε στην κατηγορία «ανεβαίνουμε στο Σέλι για βόλτα και ζεστή σοκολάτα», το τριήμερο των Χριστουγέννων το χιονοδρομικό του Σελίου θα είναι ανοιχτό μόνο για τον σκοπό αυτό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κέντρου, λόγω των συνθηκών χιονοκάλυψης που δεν επαρκούν για χιονοδρομία, το χιονοδρομικό κατά το τριήμερο Σάββατο 24, Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022, θα λειτουργήσει μόνο για βόλτα, ποδαράτη ή εναέρια, αφού θα λειτουργεί η διθέσια καρέκλα (αναβατήρας Φίλιππος), με ωράριο 08:00 - 15:00.

Επίσης, ο δρόμος είναι ανοιχτός και δεν χρειάζονται αλυσίδες.

3 σχόλια:

  1. Ο θεός τιμωρεί τους βλάχους του Σελίου για τις αμαρτίες τους, και τις κακές συμπεριφορές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Première n'a exister tous logos n'a exeis comples apenanti ton vlaxon sprospathise n'a to xeperasis foukaramou kai n'a grfis éponymaan exis antrismo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όταν μάθεις Ελληνικά ΒΛΑΧΕ έλα να ξανά σχολιάσεις, για αυτό σας κράζουν όλοι, δεν βάζετε μυαλό.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ