Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα τσαφ-τσουφ ακούστηκαν στη Βέροια!

Το τρενάκι ξεκίνησε με φιλαρμονική και χριστουγεννιάτικες μασκότ
Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής 16/12 έβαλε μπρος τη μηχανή του το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι που ήρθε στην πόλη μας και φέτος για τις ημέρες των εορτών. Μικροί και μεγαλύτεροι το περίμεναν με ανυπομονησία και συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα στην αφετηρία του, στην πλατεία Δημαρχείου, προκειμένου να επιβιβαστούν στην πρώτη βόλτα. Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, κατέφτασε και η Μπάντα του δήμου Βέροιας, όπου επιβιβάστηκε στο τρενάκι για την καθιερωμένη... μελωδική βόλτα, με τους μουσικούς να παίζουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες καθ΄όλη τη διάρκεια της δεκάλεπτης διαδρομής, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Βαλάντη Κυριακίδη.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου, ο αντιδήμαρχος Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ενώ φέτος για την εορταστική έναρξη, μας επισκέφθηκαν και ένας τάρανδος, ένας χιονάνθρωπος και ένα έλατο, που και βόλτα έκαναν και βγήκαν φωτογραφίες με όλα τα παιδάκια.


Όλες οι επόμενες βόλτες, μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου που θα μας αποχαιρετίσει, ανήκουν εξ' ολοκλήρου στον κόσμο, μικρούς και μεγάλους, που θα απολαύσουν δωρεάν την διαδρομή, συντροφιά με χριστουγεννιάτικες μελωδίες. 
Μια πετυχημένη και πολύ αγαπημένη πλέον συνήθεια για μικρούς και μεγάλους τις ημέρες των εορτών, που ξεκίνησε το 2016, ύστερα από πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας με αρωγούς και συνδιοργανωτές τον Δήμο Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας. 

Δείτε το πρόγραμμα διαδρομών, βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη:
























4 σχόλια:

  1. Τα φώτα στην Μητροπόλεως παραμένουν 2 εβδομάδες σβηστά. Όλη η άλλη πόλη έχει αναμμένα Χριστουγεννιάτικα φώτα εκτός από την Μητροπόλεως που βρίσκεται στο απόλυτο σκοτάδι. Σήμερα άναψαν(!) για λίγο όσο ανεβοκατέβαινε το τραινάκι. Μόλις σταμάτησαν τα δρομολόγια έσβησαν και τα φώτα! Βέβαια τα φώτα είναι σβηστά - ακόμα και αυτά που φωτίζουν το δρόμο - μόνο στη Μητροπόλεως. Γιατί όλη η άλλη πόλη έχει φωτισμένο Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο. Και το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι: Μόνο με την Μητροπόλεως θα κάνετε οικονομία εκεί στο δήμο? Ή σβήστε τα παντού, ή διορθώστε αυτό το χάλι Χριστουγεννιάτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιμετωπίζεις και ΄συ μεγάλο πρόβλημα με τα φώτα της Μητροπόλεως ε;;; Είναι τόσο κρίσιμο το αν άναψαν , πότε και γιατί έσβησαν.

      Διαγραφή
  2. Τσαφ τσουφ. Το μόνο τρένο που απέμεινε 🚆 στο νομό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΕΙΣΙΤΉΡΙΟ ΩΣ ΤΡΑΜ!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ