Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τους Βουλευτές της ΝΔ συνάντησε ο Χαλκίδης

Με τους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο, Τάσο Μπαρτζώκα, Λάζαρο Τσαβδαριδη συναντήθηκε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας, Τάσος Χαλκίδης όπου έθεσε τα ζητήματα της βροχόπτωσης, των επιπτώσεων της Ουκρανικής κρίσης, και των Αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ, αλλά και θέματα του κόστους παραγωγής. «Στο πλαίσιο αυτό και εν όψει κινητοποιήσεων αναμένουμε την άμεση ανταπόκριση στα καίρια ζητήματα από πλευράς κυβέρνησης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαλκίδης.

7 σχόλια:

  1. Χαλκιδη ....μαλλον τρελλα πουλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως μας ανακοίνωσε οκ.ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ μέχρι τα Χριστούγεννα θα πληρωθούν οι αγρότες για τα λιπάσματα και το ποσό των 72 € ανά στρέμμα σε όσους δεν καταβλήθηκε το ποσό τις ενίσχυσης .Για βροχοπτώσεις (diminimus)Θα ανακοινωθούν αργότερα ..Επισησ επίσης και το ερώτημα τι θα γίνει με τις εγκαταστάσεις της ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΑΕ εκεί μας ανακοίνωσε ότι κεχρί το τέλος Ιανουαρίου θα ανακοινωθεί ότι θα μεταφερθεί το ΤΕΛΩΝΕΙΟ και ο ΟΔΔΥ .Το συγκεκριμένο έργο εντάχθηκε στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του υπουργείου ανάπτυξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βόλτες κάνει ο χαλκιδης στα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως και πείσει κανέναν να τον στηρίξει για δήμαρχο...οι παρατρεχαμενοι του μάλλον δεν φτουρανε στην κοινωνία.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου μπέρδεψες τον αγροτοσυνδικαλιστή Χαλκίδη Τάσο με τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας Μιχάλη Χαλκίδη

      Διαγραφή
    3. Δεν πειράζει και οι δύο γυρολόγοι κατάντησαν

      Διαγραφή
  4. Φρούτα τους πήγες Τάσο η μόνο στο Μητσοτάκη τα πας αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ