Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια υπέροχη βραδιά στη Βέροια αφιερωμένη στον Ιάκωβο Καμπανέλλη

Μουσικοαφηγηματική εκδήλωση αφιερωμένη στον Ιάκωβο Καμπανέλλη, με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από τη γέννησή του, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου 2022 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Στην εκδήλωση με τίτλο «…αρνιέμαι να’ χω σκέψη που σωπαίνει!» παρουσιάστηκαν από το μουσικό σχήμα «Μπούσουλας» αντιπροσωπευτικά τραγούδια από θεατρικά, κινηματογραφικά και δισκογραφικά έργα του Ιάκωβου Καμπανέλλη, ενώ παράλληλα, ηθοποιοί από τα θεατρικά εργαστήρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας παρουσίασαν αντιπροσωπευτικά αποσπάσματα από το έργο του.


Φυσικά δεν έλειψε και η αναφορά στην περίοδο της συνεργασίας του Ιάκωβου Καμπανέλλη με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., στην οποία αναφέρθηκε ο Οδυσσέας Γωνιάδης, μιλώντας για την συμμετοχή του στην παράσταση «Η Έβδομη μέρα της δημιουργίας» του Ιάκωβου Καμπανέλλη και σε σκηνοθεσία του ιδίου του συγγραφέα, που ανέβηκε από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας το 1989.


Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό, όμως ενόψει εορτών, ο κόσμος που παρακολούθησε την παράσταση, μπορούσε, αντί εισιτηρίου, να προσφέρει προαιρετικά αγαθά πρώτης ανάγκης, προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας.

Δείτε φωτογραφίες:














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ