Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τέλειο δέρμα με τα φυτικά απολεπιστικά της Herbstore.gr

Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την απολέπιση από τη Herbstore.gr 
Η απολέπιση είναι ένα απαραίτητο βήμα που πρέπει να ακολουθούμε για να βοηθήσουμε την επιδερμίδα μας να απαλλαγεί από τα νεκρά κύτταρα και τελικά να ανανεωθεί. Όμως η σημασία της δε σταματά εκεί, καθώς επιτρέπει στις ενυδατικές κρέμες να διεισδύουν καλύτερα στο δέρμα μας και έτσι να δεχτεί όλα τα ωφέλιμα συστατικά που του παρέχουν. Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την επιλογή των φυτικών απολεπιστικών που χρησιμοποιείτε για να αποφύγετε την τυχόν φθορά του. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξετε τα υλικά που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες σας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η απολέπιση πρέπει να γίνεται τις πρωινές ώρες, δύο φορές την εβδομάδα, σε πρόσωπο και σώμα. Τα απολεπιστικά είναι ιδανικά για την παρασκευή Σαπουνιών, Υγρών Σαπουνιών, Shower Gels, Moisture Creams, Body Butters κ.α..

Γνωρίστε τα φυτικά απολεπιστικά της Herbstore.gr:

1. Απολεπιστικό Αμυγδάλο Τριμμένο

Το Ground Almond Stones (τρίμμα από σπέρματα αμυγδάλου), συνιστά ένα από τα καλύτερα και πλέον ασφαλή συστατικά της φύσης για την παρασκευή απολεπιστικών προϊόντων.

2. Απολεπιστικό Ελαφρόπετρα Πούδρα

Η σκονη Ελαφροπετρας είναι ένα καταπληκτικό φυσικό προϊόν απολέπισης. Πρόκειται για μία "ψιλή" σκόνη, η οποία είναι ιδανική για τον βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας.

3. Απολεπιστικό Ηφαιστειακοί Κόκκοι Άμμου

Μαύρη ηφαιστειακή άμμος λάβας από την Ισλανδία κατάλληλη για απολεπιστικά προϊόντα. Η ηφαιστειακή άμμος είναι αρκετά ισχυρή λόγω σκληρότητας και παρέχει ομοιογενή απολέπιση στο σώμα αφήνοντας το λείο και απαλό.

4. Απολεπιστικό Καρύδι Τριμμένο

Ο θρυματισμένος φλοιός καρυδιών (Juglans regia) έχει χαρακτηριστικό ξυλώδες άρωμα και είναι εξαιρετικός όταν χρησιμοποιείται σε σαπούνια και καλλυντικά σαν Scrub. Aπομακρύνει από την επιδερμίδα τα νεκρά κύτταρα και προσφέρει βαθιά απολέπιση.

5. Απολεπιστικό Κουκούτσι Αγριοκέρασου Τριμμένο

Οι αποξηραμένοι σπόροι αγριοκέρασου, που θα βρείτε στη Herbstore.gr είναι "ακτινοβολημένοι" (irradiated), δηλαδή απόλυτα απαλλαγμένοι από βακτήρια και μικροοργανισμούς και κατάλληλοι για καλλυντική χρήση.

6. Απολεπιστικό Κουκούτσι Βερίκοκου Τριμμένο

Το Τριμμα Κουκούτσιου Βερίκοκου, αποτελεί ένα καταπληκτικό φυσικό προϊόν απολέπισης. Απομακρύνει τα νεκρά κύταρα της επιδερμίδας και "απελευθερώνει" τους πόρους, χωρίς ταυτόχρονα να "γδέρνει".

7. Απολεπιστικό Κουκούτσι Ελιάς Τριμμένο

To Κουκούτσι Ελιάς έχει επεξεργαστεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να αποκτήσει τη μορφή "χοντροκομμένης" σκόνης (Ground Olive Stones).

8. Απολεπιστικό Μπαμπού Κόκκοι

Το θρυματισμένο Μπαμπού (Bamboo) έχει χαρακτηριστικό ξυλώδες άρωμα και είναι εξαιρετικός όταν χρησιμοποιείται σε σαπούνια και καλλυντικά σαν Scrub. Aπομακρύνει από την επιδερμίδα τα νεκρά κύτταρα και προσφέρει βαθιά απολέπιση.

9. Απολεπιστικό Τζοτζόμπα Κόκκοι

Ομαλά και στρογγυλά σε σχήμα, τα Jojoba beads διεισδύουν βαθιά μέσα στους πόρους, προσφέροντας αποτελεσματική απολέπιση και βελτίωση της κυκλοφορίας.

Βρείτε τη Herbstore.gr στις σελίδες της στα social media: Facebook & Instagram.

☎ +30 23310 62472, +30 2331 502 411, +30 698 572 9561

Περισσότερα προϊόντα της Herbstore.gr θα βρείτε στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ