Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (12/12 - 18/12)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Την Δευτέρα στις 12 Δεκεμβρίου 2022, ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη , σχηματίζει την θετική όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου στην 20ο μοίρα του ζωδιακού! Αυτή η θετική όψη, έρχεται για να βάλει γερά θεμέλια σταθεροποίησης που θα μας στηρίξουν για μία καλύτερη πορεία! Πώς θα μας επηρεάσει το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου; 
  • Δεχόμαστε ευκαιρίες τόσο για να υπερνικήσουμε εμπόδια όσο και να βάλουμε την ζωή μας σε μία πιο σταθερή τροχιά!
  • Έχουμε την ευκαιρία «αναβάθμισης», εξέλιξης, προόδου και επίτευξης καλύτερου ονόματος τους κύκλους που δραστηριοποιούμαστε!
  • Καταξίωση μέσω ανάληψης ευθυνών!
  • Κατάκτηση καλύτερης θέσης!
  • Συμβόλαια μπορούν να έχουν μία πολύ σταθερή διάρκεια!
  • Στήριξη από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή που κατέχουν μία υψηλότερη θέση!
  • Θετικές εξελίξεις στο γάμο, στον σύζυγο ή στον πατέρα!
Ποια ζώδια δέχονται εύνοια;
Οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα φρόντισε να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου, αλλά και την επιμονή στις προσπάθειές σου! Μην ξοδεύεις την ενέργειά σου άσκοπα σε άσχετα πράγματα, γιατί με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα εύκολα μπορείς να παρεκκλίνεις από τους στόχους σου! Κάποια οικογενειακά προβλήματα απαιτούν υπομονή και επίγνωση ότι δεν είναι εύκολο να λυθούν άμεσα. Οι σχέσεις σου με τους άλλους θα σε απασχολήσουν έντονα τις επόμενες μέρες. Κάτι αιφνίδιο θα προκύψει και μπορεί να σε αποδιοργανώσει. Δώσε προσοχή στα οικονομικά σου, τακτοποίησε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχεις αμελήσει και προγραμμάτισε έγκαιρα τα αναγκαία δώρα των Χριστουγέννων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα δείξε προσοχή στις παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που θα γίνουν ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου! Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, οι μέρες μπορεί να φέρουν μία νέα γνωριμία με άτομο που δεν πληροί τις προδιαγραφές για αυτό που θες, προσοχή στις επιλογές σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου στα επαγγελματικά, έχεις πρόοδο όμως όχι αυτή που περίμενες ή θα θελες, μην βιαστείς όμως να πάρεις κάποιες αποφάσεις! Στα οικονομικά έχεις αστάθεια, όμως λαμβάνεις στο τέλος της εβδομάδας κάποια χαρούμενα νέα!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά σε φιλικά πρόσωπα, ενισχύοντας λίγο παραπάνω την κοινωνική σου ζωή, γιατί κανείς δεν μπορεί να είναι συνέχεια μόνος! Στα επαγγελματικά σου προσπάθησε να μείνεις αμέτοχος από αντιθέσεις και αντιδράσεις, ενώ θυμήσου πως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για αποφάσεις νομικές, ή επαγγελματικές, οι συνέπειες δεν θα σε συμφέρουν! Επιπλέον, σημαντικό είναι να προσέξεις τα λόγια σου, γιατί υπάρχει έντονο επαγγελματικό παρασκήνιο. Στον αισθηματικό τομέα η καλή σου διάθεση και το χαμόγελό σου μπορούν να λειτουργήσουν «θεραπευτικά» στην σχέση σου! Επιπλέον είναι ο καιρός για να αρχίζεις να οργανώνεις τις Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητές σου , για να μην αφήσεις τα πάντα την τελευταία στιγμή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να περάσεις όμορφο χρόνο με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου. Η επικοινωνία σας θα είναι καλή και θα καταφέρετε να γεφυρώσετε το χάσμα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ σας. Εσύ που είσαι ελεύθερος να προσμένεις ένα ξαφνικό μήνυμα ή πρόταση που θα σε ενθουσιάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Κρόνος στην κορυφή του ωροσκοπίου σου, σου επιβάλει οργάνωση, προγραμματισμό και σκληρή δουλειά! Μείνε μακριά αυτή την εβδομάδα από κάθε τι που σε αποσυντονίζει! Στα οικονομικά υπάρχουν έξοδα που σε αγχώνουν πολύ!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που διεγείρει τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες και σε κάνει να βρίσκεσαι σε προσωρινή αδράνεια! Ο σκοπός είναι να μπορέσεις να πάρεις αυτό που επιδιώκεις και παράλληλα να δεις πιο καλοπροαίρετα μία νέα συνεργασία ή μία πρόταση στα επαγγελματικά. Το κλίμα των ημερών σε αποσπά από άλλες δύσκολες σκέψεις και σε ενθαρρύνει να πάρεις πρωτοβουλίες με σκοπό μια καλύτερη καθημερινότητα. Τα Χριστούγεννα προβλέπονται επικοινωνιακά, ευχάριστα και με ανθρώπους που σε ευχαριστεί η παρέα τους. Στο χέρι σου είναι να τα συνδυάσεις στη σωστή αναλογία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα κρύβει παγίδες για τα αισθηματικά σου, γιατί είτε μπορεί να ανακαλύψεις κάποιο ψέμα, είτε μπορεί να βρεθείς μπερδεμένος και θολωμένος χωρίς να μπορείς να διακρίνεις το τί θέλεις για την πορεία σου! Πάρε το χρόνο σου και μην δίνεις υποσχέσεις που δεν θα τηρήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αναμένονται κάποιες ειδήσεις που θα σε χαροποιήσουν και θα σου δώσουν σπουδαία ανάσα! Στα οικονομικά το διάστημα αυτό είναι αποδοτικό και μπορείς να «ρεφάρεις» από την γκίνια που είχες την τελευταία περίοδο.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, όσα προηγήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν σου, σε έχουν κουράσει αρκετά, όμως δεν είναι σκόπιμο να φθάσεις σε ακρότητες και αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ανθρώπους που μπορεί να επηρεάσουν την πρόοδο σου. Μία σύμπτωση, ή μία απόφαση που θα υποχρεωθείς να πάρεις αυτή την εβδομάδα, θα παίξει σημαντικό ρόλο στο εγγύς μέλλον. Εξέτασε όλα τα δεδομένα που διαθέτεις για να είσαι προετοιμασμένος για τις προκλήσεις και τις αστοχίες των άλλων. Οι μέρες των Χριστουγέννων σε βρίσκουν με βελτιωμένη διάθεση, αρκεί να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποια υποθετικά, προβληματικά σενάρια των εξελίξεων που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε φάση αναγέννησης, όπου με το ταίρι σου τώρα αναθερμαίνεις την σχέση σας, επικοινωνείτε καλύτερα και δέχεσαι και όμορφους αιφνιδιασμούς που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα! Εσύ που είσαι ελεύθερος έχει «ρέντα» για ξαφνική νέα γνωριμία μέσα από το κοινωνικό σου κύκλο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου νιώθεις κουρασμένος και αποθαρρημένος αυτή την εβδομάδα, ίσως και να βαριέσαι την στασιμότητα που υπάρχει αυτό τον καιρό! Στα οικονομικά έχεις ανησυχίες και αναγκάζεσαι να περιορίσεις τα έξοδά σου!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα αυτή την εβδομάδα πρέπει να θυμάσαι ότι μόνο οι καινούριες ευθύνες θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που νομίζεις ότι βρίσκεσαι. Έχεις την διάθεση να αλλάξεις πλήρως τη ζωή σου και να επεκτείνεις τις συναναστροφές και τους δεσμούς σου. Μην αναλώνεσαι άσκοπα. Όσο δύσκολα και αν φαίνονται τα πράγματα υπάρχουν λύσεις και διέξοδοι, απλά χρειάζεται να τις πιστέψετε και να τις αναζητήσετε. Η κοινωνική σου ζωή σε βοηθά να περάσεις ευχάριστα τα Χριστούγεννα, αφήνοντας κατά μέρος δυσκολίες και προβληματικές σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου λειτουργείς με το «πρέπει» και όχι με το «θέλω» αυτό το διάστημα , ενώ φωλιάζουν και ανασφάλειες, ίσως γιατί διακρίνεις μία απομάκρυνση από το άτομο που έχεις στην καρδιά σου. Προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να μην στήνεις σενάρια με το μυαλό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά κουράζεσαι και έχεις και ανταγωνισμό, γνωρίζεις ότι δεν μπορείς να στηριχτείς στις συνεργασίες σου και δίνεις μόνος σου τον αγώνα σου! Στα οικονομικά συγκρατήσου γιατί στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σου φύγουν άσκοπα χρήματα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα είναι απαραίτητο να χαλαρώσεις, να διώξεις το στρες και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε σένα για να βρεις την εσωτερική σου αρμονία! Μείνε αμέτοχος από αντιπαραθέσεις στη δουλειά, ενώ μην αφήνεις να σε εκνευρίζει ή να σε πικραίνει ένας δικός σου άνθρωπος. Ξεπέρασε τους δισταγμούς και κινήσου δραστήρια, ακόμα και σε τομείς με τους οποίους δεν έχεις καταπιαστεί στο παρελθόν. Με λίγα λόγια, δώσε τις ευκαιρίες στον εαυτό σου να περάσεις ευχάριστα Χριστούγεννα, να κάνεις περισσότερα από όσα απέφευγες και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα..

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτική αναθέρμανση έρχεται αυτές τις μέρες με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω να φωτίζει την αισθηματική σου ζωή και να δημιουργεί το κατάλληλο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό για να αρχίσεις να τραγουδάς : «Χριστούγεννα ευτυχισμένα, δεν γίνονται χωρίς εσένα»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εκνευρισμοί στα επαγγελματικά συνεχίζονται ενώ αυτό που σε θυμώνει περισσότερο είναι η ψεύτικη συμπεριφορά κάποιων συνεργατών που είναι στημένοι στην γωνία για να σου στήσουν παγίδες. Στα οικονομικά μπορείς να αναμένεις χαρούμενα νέα!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σιγά σιγά υποχωρεί η πίεση των τελευταίων εβδομάδων και ξαναβρίσκεις το χαμόγελο και την αισιοδοξία σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι αποφασισμένοι να σε στηρίξουν και να σε απαλλάξουν από ανασφάλειες. Μέσα σε όλα αυτά διακρίνεις ότι έχεις καταφέρει να τους εντυπωσιάσεις επειδή τα κατάφερες στα δύσκολα. Οργάνωσε λοιπόν το πρόγραμμα των Χριστουγέννων όπως σε ευχαριστεί, αποφάσισε να ταξιδέψεις κοντά ή μακριά και απομακρύνσου από εστίες προβλημάτων και περισσότερων ευθυνών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτό το διάστημα είναι διάχυτο το αίσθημα της νοσταλγίας και αναπόλησης. Αν συντηρείς μία σχέση από το παρελθόν, φαίνεται ότι μπορείς να νιώσεις πολύ ζεστά και τρυφερά αυτές τις μέρες. Αν είσαι ελεύθερος, έκδηλη είναι η πίκρα της αναμονής να γυρίσει κοντά σου ένας έρωτας από τα παλιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου είσαι σε εγρήγορση για να προχωρήσεις μπροστά κάποια πράγματα που ήταν σε στασιμότητα! Στα οικονομικά, οι ανάγκες της οικογένειας είναι αρκετές και αγχώνεσαι για να τα διεκπεραιώσεις όλα!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτές οι μέρες του Δεκεμβρίου κρίνονται για σένα αρκετά καταναλωτικές. Λειτούργησε συντηρητικά στην διαχείριση των οικονομικών σου, μην αφήνεις εκκρεμότητες αλλά μην ριψοκινδυνεύεις και με άσκοπα έξοδα! Οι αντιθέσεις με το εργασιακό περιβάλλον δεν λείπουν, προσπάθησε να μην γίνεσαι εύθικτος και απότομος με άτομα που έχουν ένα σημαντικό ρόλο στην ζωή σου! Δείξε ευελιξία και προσαρμοστικότητα στα απρόοπτα των ημερών – που δεν θα λείψουν - ! Τέλος, είναι επιτέλους ο καιρός να πάρεις εσύ ο ίδιος αποφάσεις για το πώς θες να περάσεις τις ημέρες των εορτών, χωρίς να επικεντρώνεσαι αποκλειστικά και μόνο στο πώς θα κάνεις τα χατίρια των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τρυφερά μηνύματα από εκεί που δεν το περιμένεις θα σου προσφέρουν αισθηματική επιβεβαίωση και σιγουριά! Τα σχέδια των εορτών σε γεμίζουν με ενθουσιασμό και για τα ερωτικά σου που φαίνεται ότι βελτιώνονται

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου είναι ένα αγκάθι αυτό το καιρό, γιατί πηγαίνουν διαφορετικά από ότι υπολόγιζες. Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις μέσα στην εβδομάδα, θα δώσουν την προοπτική μίας νέας επαγγελματικής συνεργασίας.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη αυτή την εβδομάδα νιώθεις την ανάγκη να οργανωθείς και να απαλλαγείς από εκκρεμότητες κάθε είδους που σε ταλαιπωρούν. Επίσης καταφέρνεις να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σκιάζουν τις δικές σου προτεραιότητες με τις δικές τους. Η εβδομάδα σε βοηθά να αλλάξεις αυτά τα δεδομένα, να ξαναβρείς τον εαυτό σου και να αλλάξεις οτιδήποτε περιττό με κάτι πιο ωφέλιμο και ουσιαστικό. Τα φετινά Χριστούγεννα σε κουράζουν μόνο από δουλειά, ενώ στους άλλους τομείς σου προσφέρουν ικανοποίηση και καλή διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά έχεις συνηθίσει και αποδεχθεί το κλίμα που υπάρχει αυτό τον καιρό και καταλαβαίνεις πως είτε σου αρέσει, είτε όχι οι καταστάσεις κάπως έτσι θα συνεχιστούν! Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο όμως, σίγουρα μπορώ να πω ότι έρχονται συναρπαστικές ημέρες για τα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι μπερδεμένος και ίσως απογοητευμένος, είτε επειδή έχεις δεχθεί πόλεμο το τελευταίο διάστημα, είτε επειδή δεν ξέρεις ποια απόφαση να πάρεις! Στον οικονομικό τομέα η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω φροντίζει να περάσεις γιορτές με γεμάτο πορτοφόλι!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα φρόντισε να προστατευτείς από την ακατάλληλη διάθεση των άλλων. Μείνε μακριά από καταστάσεις που χρειάζονται πολύ ανάλυση και εξηγήσεις. Ασχολήσου με τα πρακτικά σου ζητήματα. Στον οικονομικό τομέα η κατάσταση βελτιώνεται αλλά δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς αρκετά σοβαρά ώστε να βρεις την άκρη που θα οδηγήσει στην ανασυγκρότηση. Αισθηματικά, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενισχύει τον παράγοντα τύχης και γοητείας και υπόσχεται ευχάριστα Χριστούγεννα με ότι αγαπάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε βοηθούν να βλέπεις πιο θετικά και ελπιδοφόρα τα αισθηματικά σου, ενώ είναι φανερό ότι είσαι πιο ανοιχτός πλέον να κουβεντιάσεις με το σύντροφό σου και να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν! Μία ξαφνική ερωτική είδηση θα αποτελέσει την έκπληξη της εβδομάδας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου, φαίνεται ότι σου έχει στραγγίξει όλα τα αποθέματα ενέργειας σου και πλέον έχεις χάσει το κουράγιο σου και θέλεις με κάποιο τρόπο να κάτσεις για να ξεκουραστείς! Τα οικονομικά μπορεί να σε ζορίζουν, όμως δεν σε φοβάμαι για το λόγο ότι είσαι πολύ καλός στην διαχείριση και θα τα καταφέρεις όλα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα δεν γλιτώνεις τις αντιθέσεις, τις αναβολές και τις έγνοιες που θα προκύψουν στο άμεσο οικογενειακό και επαγγελματικό σου περιβάλλον! Θα νιώθεις κούραση και εκνευρισμό, έτσι λοιπόν δεν θα μπορείς να κρίνεις αξιοκρατικά τα γεγονότα γύρω σου για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Η περίοδος πριν από τα Χριστούγεννα είναι φυσικό να έχει αυξημένες δραστηριότητες που πολλές φορές είναι εκ διαμέτρου αντίθετες μεταξύ τους. Παρόλα αυτά κάποιοι θα φροντίσουν για εσένα ώστε να περάσεις ευχάριστα και διασκεδαστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μυστήριο, παρασκήνιο, μυστικά, και κρυφές ερωτικές καταστάσεις προκύπτουν αυτή την εβδομάδα. Βυθίζεσαι στην ανασφάλεια και δεν μπορείς να δεις απόλυτα καθαρά το τι θέλεις αλλά και το τί συμβαίνει στα ερωτικά! Αξιοποίησε τις εμπειρίες του χτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα καταφέρνεις και κλείνεις εκκρεμότητες, τακτοποιείς εργασίες που είχαν μείνει πίσω και ξαλαφρώνεις από προβληματισμούς! Στα οικονομικά είσαι σε φάση αναμονής!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν τα πρακτικά θέματα και θα είσαι περισσότερο ανυπόμονος από άλλες φορές. Παρόλα αυτά οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν και θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποθέσεις σου. Κάποιοι θα ποντάρουν στις ευαισθησίες σου για να καλύψουν δικές τους ανάγκες , διατήρησε αντιστάσεις. Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα θα έχεις τη δυνατότητα να συναντήσεις ανθρώπους, να αποποιηθείς ευθύνες που θεωρούν τρίτοι ότι έχεις και τελικά, να αποφασίσεις εσύ ο ίδιος πως θέλεις να διαθέσεις το χρόνο σου και με ποιους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ικανοποιούνται οι επιθυμίες σου στα αισθηματικά σου και λαμβάνεις ξαφνικά όμορφα μηνύματα από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μία νέα γνωριμία θα έχει αιφνίδια αλλά συναρπαστική εξέλιξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να είσαι εκνευρισμένος, όμως ξέρεις ότι η ώρα της δικαίωσης πλησιάζει! Στα οικονομικά έχεις τα τυχερά σου και από εκεί που δεν το περιμένεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ