Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (26/12 - 1/1)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Στην «εκπνοή» του 2022 και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2023, ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο του Αιγόκερω, συναντά την Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο, φέρνοντας ερωτικές επικοινωνίες με άρωμα παρελθόντος! Με την σύνοδο ανάδρομου Ερμή και
 Αφροδίτης από τον Αιγόκερω (21ο), πολλοί θα κατανοήσουν και θα μετανιώσουν για λάθη του παρελθόντος και θα επιστρέψουν με την διάθεση να ζητήσουν συγνώμη, να αναλάβουν την ευθύνη και να έχουν μία επανασύνδεση! Εκτός από τον τομέα του έρωτα, βλέπουμε να υπάρχουν συναντήσεις καρδιάς με άτομα που είχαμε καιρό να δούμε, υπάρχει η διάθεση της αποκατάστασης και δεσμευόμαστε ουσιαστικά και προς μία νέα πορεία! Τα ζώδια που ευνοούνται αυτή την ημέρα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ φίλε Κριέ, η τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου δίνει την ευκαιρία μιας ανακωχής και σε βοήθα μέσα από τον παράγοντα της τύχης να βρεθείς με άτομα ευχάριστα ή να πραγματοποιήσεις ένα ενδιαφέρον σύντομο ταξίδι. Ο Ερμής στον Αιγόκερω θα κρατήσει τις αναγκαίες ισορροπίες στο ισοζύγιο των εισπράξεων και των εξόδων, ενώ ο χαρακτήρας σου θα αποδειχτεί πιο αυτάρκης και οι κινήσεις σου θα είναι καλυτέρα οργανωμένες. Λίγο πριν περάσεις στην νέα χρονιά, οι τελευταίες μέρες ενός επεισοδιακού χρόνου σου δίνουν την ευκαιρία της ξεκούρασης, της ανανέωσης και της ηρεμίας αρκεί να μην αποτελέσεις εξαίρεση στον κανόνα και αναμιχτείς μέσα σε χώρους επεισοδιακούς και κουραστικούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αρχίζεις και βλέπεις πιο ώριμα κάποιες καταστάσεις και δεσμεύεσαι ουσιαστικά, είτε προς έναν άνθρωπο, είτε προς έναν στόχο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής ξεκινά να είναι φαινομενικά ανάδρομος στον Αιγόκερω και οι ανησυχίες στα επαγγελματικά δεν λείπουν, γιατί υπάρχουν παρανοήσεις και καθυστερήσεις. Στα οικονομικά η εβδομάδα είναι κερδοφόρα!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η τελευταία εβδομάδα του μήνα έχει μια ένταση αλλά έχει και μια εορταστική έκφραση. Έλεγξε τους παράγοντες εκείνους που σε ταλαιπωρούν και ενίσχυσε τους υπόλοιπους που σου δίνουν τις ευκαιρίες της ψυχαγωγίας και της απόλαυσης. Αναζήτησε αγαπημένα πρόσωπα ενώ αν είσαι ερωτευμένος τόλμησε μια οργανωμένη φυγή με το σύντροφο της ζωής σου, αποφεύγοντας να το κοινοποιήσεις σε τρίτους. Οι φιλοδοξίες σου είναι ενισχυμένες και έχεις την δυνατότητα να εργαστείς μεθοδικά και να δεις εξαιρετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναπόληση, νοσταλγία και συνειδητοποίηση λανθασμένων αποφάσεων του παρελθόντος, φέρνει η τελευταία εβδομάδα της χρονιάς. Ο Ερμής ανάδρομος από τον Αιγόκερω σε σύνοδο με την Αφροδίτη σε βοηθούν να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσα σε σένα και σε ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν καθυστερήσει σε απαντήσεις που περιμένεις, όμως τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα σου! Στα οικονομικά σου καταφέρνεις και «ρεφάρεις»!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε η εβδομάδα είναι ενδιαφέρουσα και το κλείσιμο του 2022 γίνεται πιο ήρεμο, πιο διασκεδαστικό και πιο ψυχαγωγικό. Το στενό περιβάλλον συνεχίζει να σε απασχολεί αλλά τις μέρες αυτές βελτιώνεται η διάθεση του απέναντι σου ή οι δυσκολίες που είχαν παρατηρηθεί υποχωρούν αισθητά. Οι σχέσεις σου με τους άλλους γίνονται πιο συνεννοήσιμες, η εκδοχή να περάσεις ευχάριστα αισθηματικά τονίζεται ενώ ιδέες προτάσεις και προσκλήσεις γίνονται αφορμή να κάνεις καινούργιες σκέψεις και προγράμματα για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τέλος του 2022 σου δίνει το μήνυμα ότι έχει έρθει η ώρα να κάνεις ανακωχή στα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα με ότι έχει προκύψει στο παρελθόν! Μπορεί να έχεις πικρές συνειδητοποιήσεις για την πορεία μίας σχέσης, όμως όλα ανοίγονται πολύ πιο ελπιδοφόρα μπροστά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου καταφέρνεις και κλείνεις τις τελευταίες εκκρεμότητες. Στα οικονομικά να υπολογίζεις σε μία καθυστέρηση χρημάτων που περίμενες.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σημαντικές και θετικές οι μέρες που ακολουθούν, γιατί τώρα διαμορφώνονται οι εξελίξεις στον τομέα των κοινωνικών και αισθηματικών σου σχέσεων. Μετά από μια σειρά ταλαιπωριών, και λίγο πριν εκπνεύσει αυτή η δύσκολη χρονιά. Σαν από δώρο θεού σου δίνεται μια μικρή δόση ανακούφισης και μια προσφορά χαράς και αγάπης. Οι εκκρεμότητες δεν κλείνουν ποτέ, οι υποχρεώσεις υπάρχουν. Αυτή την στιγμή μπορείς όμως λίγο να τις ξεχάσεις . Από τα Χριστούγεννα μέχρι την παραμονή της πρωτοχρονιάς δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ανανεωθεί, να χαμογελάσει και να ζήσει μερικές στιγμές απολαυστικές, από κάθε άποψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω επαναφέρουν στην ζωή σου μία ερωτική σχέση του παρελθόντος, είτε καταφέρνεις να εκπληρώσεις μία επιθυμία από τα παλιά! Αυτές οι εορταστικές μέρες σε βοηθούν να καλωσορίσεις το 2023 με ικανοποίηση στα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αφήνεις λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά, γιατί ξέρεις πως όσο και να προσπαθήσεις τώρα για κάποια πράγματα, δεν θα έχεις τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου καταφέρνεις και βγάζεις εις πέρας τις γιορτές , χωρίς προβληματισμούς, αλλά χωρίς έξτρα κέρδος!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, τα πράγματα φαίνεται να μπαίνουν σε μια τάξη, και ο επίλογος του 2022 αποτελεί ένα ευχάριστο πέρασμα λίγο πριν την έναρξη της νέας χρονιάς. Η γενικότερη διάθεση βελτιώνει την αισθηματική σας ζωή και κάνει πιο ευχάριστες τις κοινωνικές προσκλήσεις. Ένα γεγονός όμως υπενθυμίζει τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας αλλά σας δίνεται η ευκαιρία να μπορείτε για λίγες μέρες να μην τις τηρήσετε αυστηρά. Αρκετοί θα έχετε την ευκαιρία ενός ταξιδίου ή να περάσετε ευχάριστα σε σπίτια φίλων σας. Μην αφήνετε αυτές τις ευκαιρίες να χαθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αφήνεις για λίγο στην άκρη τα παλιά και ότι σε πίκρανε και επικεντρώνεσαι στο πώς θα περάσεις καλά αυτές τις μέρες. Τα φλερτ δεν λείπουν, αλλά δεν αφήνεις και πολύ ελεύθερο χώρο να σε προσεγγίσουν (αν είσαι ελεύθερος) για το λόγο ότι έχεις άλλα πράγματα κατά νου! Αν είσαι σε σχέση συντηρείς ένα όμορφο κλίμα με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι εν αναμονή κάποιων απαντήσεων που καθυστερούν αλλά είσαι δυσαρεστημένος! Στα οικονομικά σου οι μέρες είναι προσοδοφόρες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, παρόλο που βρισκόμαστε σε εορταστική περίοδο η διάθεση σου δεν είναι πάντα ευχάριστη. Οι σχέσεις σου με τους άλλους τόσο στην εργασία όσο και στον κοινωνικό περίγυρο θα διαταραχτούν. Προσπάθησε να είσαι λιγότερο απαισιόδοξος και εύθικτος γιατί δεν είναι εύκολο να λυθούν παρεξηγήσεις που τυχόν προκληθούν τώρα. Δεν θα λείψουν προβλήματα στην ερωτική σου ζωή αλλά δεν έχεις τα περιθώρια να επιβάλεις τώρα είτε τις επιθυμίες είτε τα δικαιώματα σου. Η κούραση και το άγχος για να τα προλάβεις όλα δεν πρέπει να μειώσει τη χαρά της γιορτής. Πρόσκληση σε σπίτι ή σε κάποιο κοσμικό χώρο θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά, αρκεί να έχεις κοντά σου αυτούς που αγαπάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα είναι έντονη, δεν λείπει το πάθος, το οποίο εναλλάσσεται με τα νεύρα! Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη θα σου φέρει μήνυμα γιορτινό από έρωτα του παρελθόντος … ετοιμάσου !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου η χρονιά δεν κλείνει απόλυτα ευχάριστα, είναι πολλές οι εκκρεμότητες που πρέπει να προχωρήσεις ενώ κάποια πράγματα που περίμενες να γίνουν αναβάλλονται για λίγο αργότερα.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, κλείνοντας αυτή η χρονιά ο απολογισμός σου είναι αρκετά ικανοποιητικός, η κούραση όμως που σου άφησε είναι μεγάλη. Η εξάρτηση με το στενό περιβάλλον μπορεί να συνεχίζεται αλλά τις μέρες που ακολουθούν μπορείς να απολαύσεις λίγο χαρά και διασκέδαση, και την εκδοχή ευχάριστων γνωριμιών. Βασικοί συντελεστές μιας πρόσκαιρης ανανέωσης οι φίλοι και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου . Μην χάσεις την ευκαιρία για ένα ταξίδι που θα σου προταθεί! Οργανώσου ώστε να περάσεις καλά όλες αυτές τις γιορτινές μέρες και να ξεχαστείς λίγο από τα καθημερινά σας προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία χρονιά τελειώνει και σου έδωσε σημαντικές εμπειρίες στα αισθηματικά σου! Οι μέρες που ακολουθούν είναι αρκετά νοσταλγικές, όπου θέλεις να γυρίσεις το χρόνο πίσω και να ξαναζήσεις κάτι το οποίο έκανε την καρδιά σου να χτυπά δυνατά! Επικεντρώσου περισσότερο στην στιγμή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν είναι μία από τις προτεραιότητές σου αυτή την εβδομάδα, αφήνεις για λίγο στην άκρη το στρες για τις πρακτικές σου υποθέσεις! Στα οικονομικά υπάρχουν σκαμπανεβάσματα αλλά οι μέρες των εορτών είναι χωρίς στερήσεις!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα μεγαλώνει η κινητικότητα γύρω σου και τα δέλεαρ που σου γίνονται. Από τα Χριστούγεννα μέχρι την παραμονή της πρωτοχρονιάς μεσολαβεί ένα σύντομο ευχάριστο διάστημα χωρίς να σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις ξεχνιούνται και οι δεσμεύσεις καταργούνται. Έχεις όμως δικαίωμα στην διασκέδαση και είναι και ένα μέσο εκτόνωσης μετά τα όσα έχεις υποστεί τους δυο τελευταίους μήνες. Σε γενικές γραμμές οι μέρες θα είναι ευχάριστες ενώ δεν λείπει και μια ανανέωση στην ερωτική σου ζωή, κάτι που καταργεί μια μονοτονία που υπήρχε τις προηγούμενες μέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τρυφερότητα, ζεστασιά και αναθέρμανση σχέσης σου επιφυλάσσει αυτή η γιορτινή εβδομάδα, όπου μπορούν να λυθούν παρεξηγήσεις του χτες! Μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι φετινές γιορτές σε βρίσκουν ανικανοποίητο και αγχωμένο στα οικονομικά σου! Στα επαγγελματικά σου ωστόσο, καταφέρνεις και οργανώνεις τις κινήσεις που θέλεις να κάνεις από το ξεκίνημα της χρονιάς.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη παρόλο που βελτιώνεται το κλίμα από τα Χριστούγεννα μέχρι την παραμονή της πρωτοχρονιάς, εσύ θα το εισπράξεις προς τα μέσα της εβδομάδας. Ο Άρης ανάδρομος στους Διδύμους διατηρεί τις υποχρεώσεις σταθερές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό τομέα. Οι μέρες ωστόσο σου δίνουν αρκετές μικρές ευκαιρίες δραπέτευσης από τις υποχρεώσεις αυτές με το πρόσχημα των διακοπών της περιόδου. Συναισθηματικά υπάρχουν οι προοπτικές να περάσεις ευχάριστα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα ανακωχής και υποχώρησης είναι για τα αισθηματικά σου αυτή! Βάζεις νερό στο κρασί σου και περνάς τις τελευταίες ημέρες της χρονιάς ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κλείσε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες, γιατί από την Τετάρτη ο Ερμής θα είναι φαινομενικά ανάδρομος και θα φέρει τους μπελάδες του σε αυτούς τους τομείς!

♑ Αιγόκερω

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η τελευταία εβδομάδα της χρονιάς είναι ενδιαφέρουσα καθώς νιώθεις πιο ανανεωμένος και πιο αισιόδοξος για το μέλλον όσο και αν δεν μειωθήκαν οι υποχρεώσεις και οι έννοιες μέσα στην καθημερινότητα σου. Μέσα σε αυτό το σύντομο πέρασμα των εορτών, άδραξε την ευκαιρία μιας ξεκούρασης, μιας σύντομης ψυχαγωγίας ή μιας ευχάριστης μετακίνησης. Γενικότερα προετοίμασε τον εαυτό σου από ψυχολογικής πλευράς να υποδεχτεί μια καινούργια χρονιά η οποία σε διαβεβαιώνει για μια σειρά βελτιώσεων που θα παρατηθούν σε βασικούς τομείς της ζωής σου με σταδιακό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναπόληση , νοσταλγία και … επανασύνδεση… Αυτό ακριβώς προβλέπουν για σένα οι τελευταίες ημέρες της χρονιάς. Ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τα ερωτικά μαντάτα από πρόσωπο του χτες, σε βοηθούν να οδηγηθείς σε ένα άκρως ερωτικό κλείσιμο χρονιάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις ακόμα πολλές επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες που σε πάνε πίσω και σε ανησυχούν, όμως αυτή την εβδομάδα αναγνωρίζεις πως ότι και να κάνεις αυτή την στιγμή, δεν θα πιάσει τόπο, επομένως εξασκείς την υπομονή σου!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η τελευταία εβδομάδα του 2022 αγαπητέ μου Υδροχόε, τονίζει τον παράγοντα της καλής διάθεσης και της μεγαλύτερης επιτυχίας στις σχέσεις σου με τους άλλους. Αλλά και σε γενικότερες γραμμές, η διαμόρφωση που παρατηρείται κυρίως από την σύμπτωση του ίδιου του προγράμματος σου, εμπεριέχει και διευκολύνσεις και βελτιώσεις καταστάσεων. Είναι καιρός να φανείς περισσότερο εκφραστικός, ευέλικτος σε στιγμές έντασης αλλά και πρόθυμος να πληρώσεις το τίμημα μιας νέας επιλογής σου, όποια και αν είναι αυτή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το 2022 σου έδωσε σημαντικά αλλά και σκληρά μαθήματα στα αισθηματικά σου, όπου τώρα τα αξιοποιείς! Η τελευταία εβδομάδα της χρονιάς φέρνει για σένα έναν ερωτικό απολογισμό όπου αναγνωρίζεις και σημαντικά σου λάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πατάς προσωρινά μία παύση και περιμένεις να έρθουν τα καλύτερα από το νέο έτος! Στα οικονομικά λαμβάνεις κάποια ανταμοιβή!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου αγαπητέ μου Ιχθύ είναι ευχάριστη από κοινωνικής άποψης και επεισοδιακή από ερωτικής. Αξιοποίησε περισσότερο το πρώτο και πρόσεξε λίγο το δεύτερο. Αρκεί οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις να μην σε εκθέσουν και η επικοινωνία σου να έχει ευελιξία και διπλωματία. Έστω και την τελευταία στιγμή μπορείς να κατακτήσεις κάποιον που σε αφορά ερωτικά ή να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα στην μόνιμη σχέση που διατηρείς. Χρησιμοποίησε σαν άλλοθι τον εορταστικό χαρακτήρα των ημερών για να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις σε εκείνους που θέλεις να τους κατακτήσεις ουσιαστικά. Και φυσικά δεν περιορίζομαι μόνο στον ερωτικό χαρακτήρα των σχέσεων αλλά και στον κοινωνικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καθώς η χρονιά οδεύει προς το τέλος της κυνηγάς επιθυμίες και σχέδια που έμειναν στην μέση στα αισθηματικά σου! Σε πιάνει η γκρίνια και το παράπονο για μία ερωτική ιστορία, όμως υπάρχουν και κάποια μηνύματα και συναντήσεις που θα σε ικανοποιήσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καλή κοινωνική σου εικόνα και οι γνωριμίες σου θα συντελέσουν σε ένα καλό επαγγελματικό προβάδισμα αυτή την εβδομάδα! Στα οικονομικά παρόλο που κρατάς πίκρα για ότι μεσολάβησε, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις σε ζητήματά σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ