Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα «Λιοντάρια» λάβωσαν τη «Βασίλισσα» με 1-3

72 φωτογραφίες από το γήπεδο της Βέροιας
Τη δεύτερη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η Βέροια, με τον Πανσερραϊκό να παίρνει εν τέλει εύκολα το διπλό στη έδρα της «Βασίλισσας». Το ξεκίνημα βρήκε την ομάδα των Σερρών να είναι αυτή που θέλει να έχει τον έλεγχο της κυκλοφορίας της μπάλας και σαφώς είχε και την κατοχή, χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα. Κυρίως με σέντρες και στατικές φάσεις κατάφερνε να προσεγγίσει την περιοχή του Παπαδόπουλου.

Η πρώτη πραγματική απειλή ήρθε με την συμπλήρωση του 20λέπτου, με ένα γυριστό σουτ του Kanis από διαγώνια θέση να βρίσκει τον τερματοφύλακα της Βέροιας σε ετοιμότητα και να μπλοκάρει.

Η επόμενη ευκαιρία ήταν και πάλι των φιλοξενούμενων με κεφαλιά του Kanis στο 23ο λεπτό που δεν απείλησε, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν αυτοί που κέρδισαν πέναλτι. Πρωταγωνιστής και πάλι ο Μαροκινός, με τον Παπαδόπουλο να πέφτει σωστά, να ακουμπάει την μπάλα, αλλά να μην καταφέρνει να την αποκρούσει.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου κύλησε χωρίς να παρουσιάσει κάτι ενδιαφέρον. Ωστόσο, υπήρχε υψηλότατη ένταση τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικών γραμμών, με μια αψιμαχία μεταξύ Ορφανίδη-Πεταυράκη να ξεχωρίζει. Η “Βασίλισσα” σε αυτό το πρώτο ημίχρονο είχε έντονα παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις, ενώ το κλίμα οξύνθηκε ιδιαίτερα κατά την είσοδο των ομάδων στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ευχάριστη εξέλιξη της εισόδου του Φλορεντίν Μπουόλι, αντικαθιστώντας τον Μπελεβώνη.

Στον δεύτερο ημίχρονο η Βέροια μπήκε πιο ορεξάτη και ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του ρυθμού, χωρίς να δημιουργήσει κάποιον κίνδυνο. Και ενώ όλα φαινόταν να πηγαίνουν καλά, η φάση στράβωσε στο 54ο λεπτό, με τον Said με ωραία ατομική ενέργεια να βγαίνει μέτωπο με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, κάτι που ανάγκασε τον Μαραγκό με αυτοθυσία να κάνει το τάκλιν, το οποίο έφερε και το δεύτερο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους.

Την εκτέλεση ανέλαβε, αυτή τη φορά ο Said στο 57ο λεπτό και ενώ για ακόμη μια φορά ο Παπαδόπουλος έπεσε σωστά, αυτή τη φορά με “rebound” ο Kanis πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Η “Βασίλισσα” χρειάστηκε ξανά τον Παπαδόπουλο λίγα λεπτά αργότερα, όταν σε διαγώνιο σουτ του Kanis μπλόκαρε τη μπάλα. Η Βέροια απάντησε στο σουτ με ένα του Μπουόλι από τα περίπου 25 μέτρα, χωρίς να απειλεί τον Γιαννίκογλου.

Το υπόλοιπο της αναμέτρησης φαινόταν να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, χωρίς να πραγματοποιείται καμία ευκαιρία μέχρι τις καθυστερήσεις, όπου είδαμε και δύο γκολ.

“Το κερασάκι στην τούρτα” έβαλε ο Μασκανάκης στο 90 λεπτό, με τον Παπαδόπουλο να βρίσκεται εντελώς εκτός περιοχής.

Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Βέροια είναι να μειώσει σε 1-3 με πέναλτι του Φασίδη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια (ΜΑΤΖΙΑΡΙΔΗΣ): ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΣΤΙΚΑΣ, ΜΑΣΟΥΡΑΣ (ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ 80′), ΜΑΡΑΓΚΟΣ (ΚΑΤΣΟΥΚΗΣ 69′), ΜΠΛΕΤΣΑΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ (ΜΟΥΧΑΛΗΣ 80′), ΦΑΣΙΔΗΣ, ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ (BOUOLI 46′), ΙΩΑΝΝΟΥ (ΠΕΡΔΙΚΗΣ 58′).

Πανσερραϊκός (ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ): ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ, ΖΕΡΗΣ, ΠΕΤΑΥΡΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΣΑΛΙΔΗΣ, ΠΑΝΤΕΚΙΔΗΣ, ΣΙΟΝΤΗΣ (ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ 84′), ΘΥΜΙΑΝΗΣ, STINA (ΣΟΦΙΑΝΝΟΣ 63′), ΜΟΥΡΓΟΣ (ΜΑΣΚΑΝΑΚΗΣ 84′), KANIS (ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΗΣ 84′), SAID (ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ 70′).

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ από το sportsfan.gr:
















































































3 σχόλια:

  1. Οδεύουμε για την Γ ' Εθνική , λυπάμαι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σε κάνει το άτιμο το χρήμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η θύρα 4 έχει είκοσι άτομα,αλλά δεν βλέπω πολλούς από το νεοεκλεγμενο ΔΣ της θύρας,και αυτο μουχτι? Δεν έχει για μάσα τίποτα? Μόνο με τα κεντρικά κόσμο?Is this the end!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ