Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

H Σουζάνα Γκόγκου κατέκτησε το Μιλάνο

Το Μουσείο Τεχνών και Επιστημών, στη πόλη του Μιλάνο, διοργάνωσε διεθνή έκθεση, υπό την αιγίδα του δήμου, με τίτλο: «AQUARS», την Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2022.
Η Βεροιώτισσα Σουζάνα Γκόγκου ήταν ανάμεσα στους ογδόντα συμμετέχοντες εικαστικούς, με το έργο της: «ΣΜΙΛΗ» (80 επί 80 - ακρυλικό σε καμβά). Πέτυχε πολύ μεγάλη διάκριση κατακτώντας τo τρίτο βραβείο, ανάμεσα σε 80 διεθνείς σπουδαίες συμμετοχές.

Η εικαστική απόδοση της πολλαπλής και πολυεπίπεδης δύναμης του νερού που λάξευσε, ως σμίλη, τον κορμό του δέντρου, σε φυσικό ανάγλυφο, συγκίνησε τη Σουζάνα. 

«Παρέλαβε» το ερέθισμα που η αρμύρα των κυμάτων με τη διαβρωτική τους δύναμη παρέδωσαν στην εικαστική ευαίσθητη ματιά της, για να μεταφέρει την εντύπωσή της στον καμβά. Μετέπλασε την εικόνα σε έργο τέχνης για να ταξιδέψει έως το Μιλάνο. Να αναμετρηθεί με άλλα εικαστικά έργα και να αξιωθεί του τρίτου βραβείου. Από την ερημική αμμουδιά… στα σαλόνια.

Γραμμές χρώματα σύμβολά σε απόλυτη αρμονική σύζευξη. Για ένα τελικό αισθητικό αποτέλεσμα που συγκίνησε και εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή. Επιβράβευση- επιβεβαίωση για άλλη μια φορά και για τη Σουζάνα και για το επίπεδο δουλειάς του εργαστηρίου μας και ιδιαίτερα του μέντορα και δασκάλου της Δημήτρη Μαυροκεφαλίδη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ