Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τάσος Σιδηρόπουλος:« Έπειτα από 7 πέτρινα χρόνια, δικαιώθηκα - Κατέθεσα αίτηση για υποψήφιος βουλευτής»

Συνέντευξη τύπου του πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου 2022 ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ενημερώσει τους πολίτες για το τέλος της δικαστικής του περιπέτειας, την δικαίωση και αθώωσή του από το Δικαστήριο και την πρόθεσή του να κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εθνικές εκλογές. «Η ευθύνη μου απένταντι στον κόσμο είναι τεράστια και ποτέ δεν θα πρόδιδα την αγάπη τους, προσβάλλοντας τόσο τους πολίτες όσο και το κόμμα που υπηρέτησα με εντιμότητα και συνέπεια», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σιδηρόπουλος.


«Βρέθηκα ξαφνικά απολογούμενος μέσα από μια άδικη και κατασκευασμένη κατηγορία»

Όπως ανέφερε, θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο για την πλήρη δικαίωση και αθώωσή του, προκειμένου να μην υπάρχουν σκιές και καφενειακή παραπληροφόρηση. «Βρέθηκα κατηγορούμενος, για πρώτη φορά στη ζωή μου, μέσα από μια επιχειρηματική δραστηριότητα, κάτι που μου στέρησε για περισσότερο από 6 χρόνια, ηρεμία και οικογενειακή γαλήνη. Ξαφνικά μέσα από μια άδικη και κατασκευασμένη κατηγορία βρέθηκα απολογούμενος και έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Οι διαδικασίες όμως είναι χρονοβόρες και μόλις τώρα ολοκληρώθηκαν στο σύνολό τους. Κάποιοι επιχείρησαν να σπιλώσουν και να αμαυρώσουν το όνομά μου και αυτό δεν το διαπραγματεύομαι», σημείωσε, ενώ όπως διευκρίνισε, τα άτομα που του υπέβαλαν μήνυση, πλέον καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση και υποχρεούνται να του καταβάλλουν αποζημιώσεις.


Δικαιωμένος τώρα όπως είπε, αναφέρθηκε και στα αναδρομικά ύψους 250.000 ευρώ που ενώ δικαιούνταν, δεν υπέβαλε αίτηση για να τα λάβει, καθώς ναι μεν ήταν νόμιμο αλλά δεν το θεώρησε ηθικό μέσα σε περίοδο μνημονίων, ενώ αναφέρθηκε στα εύσημα που δέχθηκε από τον άνθρωπο που ελέγχει τα πόθεν έσχες των βουλευτών, για την μη αύξηση των καταθέσεων και των ακινήτων του, κατά την περίοδο των θητειών του.

«Δεν έδωσα ποτέ δικαίωμα και ξαφνικά βρέθηκα απολογούμενος, να περνάω 7 δύσκολα, πέτρινα χρόνια. Πέρασα έναν γολγοθά. Η δικαιοσύνη έκανε αυτό που έπρεπε», είπε κλείνοντας το θέμα με την δικαστική του περιπέτεια.




«Κατέθεσα αίτηση για υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ - Θα είναι τιμή μου και χαρά μου να δώσω ξανά τον αγώνα για το κόμμα που υπηρετώ από μικρό παιδί»

Τέλος, αναφέρθηκε στην αίτηση που κατέθεσε προκειμένου να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για την Ημαθία, διευκρινίζοντας πως δεν εμφανίστηκε τώρα στα εύκολα -όπως κάποιοι είπαν- που το ΠΑΣΟΚ ενδεχομένως να πάρει έδρα στην Ημαθία, αλλά πως κράτησε απόσταση μια τετραετία μέχρι να απαλλαγεί από την κατηγορία, προκειμένου να μην βαραίνει το κόμμα με αυτή τη σκιά.

«Στις προηγούμενες εκλογές έκανα κανονικά την αίτηση, άρα και στα δύσκολα, αλλά κάποιες παρεμβάσεις κατάφεραν να με αφήσουν έξω από το ψηφοδέλτιο. Τώρα νιώθω δικαιωμένος και ώριμος και θα είναι τιμή μου και χαρά μου να δώσω ξανά τον αγώνα για το κόμμα που υπηρετώ από μικρό παιδί», δήλωσε κλείνοντας.







13 σχόλια:

  1. ΝΑΙ σε όλα, τα ξέχασες Τάσο; εμείς όχι. Χαιρετίσματα σε Βερελή, Τσουκάτο, Καιλή, Παπαντωνίου και στ' άλλα συντρόφια Τάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ο λαός της Ημαθίας θα σε εκλέξει Βουλευτή ξανά γιατί τα αξίζεις. Καλό προεκλογικό αγωνα

      Διαγραφή
  3. Ο ορισμός της αισιοδοξίας η εκδήλωση.
    Απο τα πρόσωπα των συμμετεχόντων καταλαβαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ

      Διαγραφή
  4. Φτάνει, τόσα χρόνια περάσαμε πολλά, πέρασες πολλά..... τα ξέρει ο κόσμος και το κόμμα . Φτάνει.
    Ας πάρει σειρά κανένας νέος. Δεν βλέπεις ότι δεν υπάρχει κανένας νέος στο ακροατήριο;
    Θυμάσαι που αυτά έλεγες τότε που ο Μιχάλης κανόνιζε τα πάντα στο Νόμο; Και τώρα εσύ δεν κάνεις τόπο για νέους υποψήφιους.
    Θέλεις να (σωθείς) άλλη μια φορά; επειδή δεν (σώθηκες) την πρώτη φορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας έντιμος πολιτικός που έφυγε φτωχότερος από την πολιτική αλλά δυστυχώς το ναι σε όλα θα τον κυνηγάει μια ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνεχώς νέα πρόσωπα βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως μπορεί να μας πεί ο κύριος Σιδηρόπουλος για τα πέτρινα χρόνια που έζησε? Καλό δεν θα ήταν εάν έχει θάρος θα το κάνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας ειπε οι παραγωγοι ποιον εμπιστευθηκαν και δεν πληρωθηκαν;;; οπως αυτοι που στηριζαν την Προοδο;;;

      Διαγραφή
  8. "Δικαιωμένος τώρα όπως είπε, αναφέρθηκε και στα αναδρομικά ύψους 250.000 ευρώ που ενώ δικαιούνταν, δεν υπέβαλε αίτηση για να τα λάβει, καθώς ναι μεν ήταν νόμιμο αλλά δεν το θεώρησε ηθικό μέσα σε περίοδο μνημονίων, ενώ αναφέρθηκε στα εύσημα που δέχθηκε από τον άνθρωπο που ελέγχει τα πόθεν έσχες των βουλευτών, για την μη αύξηση των καταθέσεων και των ακινήτων του, κατά την περίοδο των θητειών του." ....Δηλαδή Τάσο θα πρέπει να το πιστέψουμε , δεν το νομίζω , θα το σκεφθώ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΑΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ