Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ραγδαίες εξελίξεις στη Βέροια: Φεύγει ο Ανυφαντάκης - Οργισμένη αντίδαση της ΠΑΕ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα αγωνιστικά της Βέροιας, με τον Κώστα Ανυφαντάκη να βρίσκεται στο επίκεντρο. Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις της «Βασίλισσας», καθώς ξαφνικά προέκυψε… θέμα προπονητή. Φυσικά, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, με τα σενάρια να επιβεβαιώνονται εν μέρει και από τη δημόσια τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Βέροια, Στέφανου Αποστολίδη, ο οποίος αναφέρθηκε σε “κρούση” της Επισκοπής προς στέλεχος της “Βασίλισσας”, χωρίς να το κατονομάζει. Όμως πρόκειται ξεκάθαρα για τον Κώστα Ανυφαντάκη!

Εξελίξεις για την υπόθεση αναμένονται άμεσα και δεν αποκλείεται να έχουμε νεότερα εντός των επόμενων ωρών. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο έμπειρος τεχνικός αφήνει τη «Βασίλισσα» και ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες. Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Επισκοπής, μια ομάδα από την Κρήτη, από όπου και κατάγεται...


Δριμύ κατηγορώ της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εναντίον της ΠΑΕ Επισκοπής!

Δημόσια τοποθετήθηκε ο Στέφανος Αποστολίδης, κατηγορώντας της Επισκοπή, για απόπειρα της Κρητικών να εντάξουν στο δυναμικό τους στέλεχος της ΠΑΕ. Το μήνυμα του αντιπροέδρου: 

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζει δριμύ κατηγορώ εναντίον της ΠΑΕ Επισκοπής, που εν μέσω πρωταθλήματος προσπάθησε να ‘κλέψει’ στέλεχος της ομάδας μας.

Δεν είναι ηθικό μια ΠΑΕ να ενοχλεί εργαζόμενους άλλης ΠΑΕ. Αυτό δείχνει ερασιτεχνισμό, όμως γνωρίζοντας ότι η ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ προέρχεται από ερασιτεχνική κατηγορία, δεν μας κάνει εντύπωση! 

Η ομάδα αυτή και οι εκπρόσωποι της, προχώρησαν σε άνανδρες πράξεις εις βάρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, κάτι που δεν χαρακτηρίζει την περήφανη κρητική φυλή»!

18 σχόλια:

  1. Τι είναι αυτά τα πράγματα ρεεεε.....αν είναι δυνατόν ...κάποιος μας δουλεύει κανονικά φέτος δεν ξέρω ποιος είναι μια το ένα μια το άλλο.ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να βγει να μας πει ολή την αλήθεια ο προπονητής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή μας κοροϊδεύει ο προπονητής??Την προσευχή του να κάνει που είναι προπονητής στη Βέροια ..καλός καλός αλλά δεν μπορεις να αφήνεις την ομάδα έτσι είσαι το λιγότερο υποπτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο άνθρωπος είναι για τα πανηγύρια, ετοίμασε μια ομάδα δίχως επιλογές,το Ρόστερ της Βέροιας είναι το χειρότερο των τελευταίων δεκατιων,δε φταίνε οι παίκτες αλλά αυτός που στήνει την ομάδα και περιμένατε στην 5 αγωνιστική να τον στείλετε σπίτι του??ο άνθρωπος αυτός πήρε και διπλωμα προπονητή,καλύτερα γ εθνικη πάρα να σε δοιηκουν άνθρωποι άσχετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να βγει να μας πει τι έχει γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο άνθρωπος κατάλαβε ότι δεν έχει τίποτα εκτός από καναδυό τρεις οι υπόλοιποι είναι για ερασιτεχνικό το πολύ Γ Εθνικη και την κάνει για να μην γίνει πολύ ρεζιλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί να μην φύγει παίζει με ομάδες που έχουν πιτσιρικάδες και γίνετε ρόμπα γιατί να κατσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι φταιει ο ανθρωπος ρε παιδια αν εχει να κανει με ερασιτεχνες , Βρηκε και τα κανει αν υπηρχε σοβαρη διοικηση ποιος θα κουνιοταν στον Αρβανιτιδη στο Καρυπιδη και στο Μπικα . Δεν ειναι κακο να εχεις μια ομαδα και ας κινειτε και στη μεση της Βαθμολογιας . Πολυ φοβαμε οτι με αυτους θα φαμε και αλλες ξεφτιλες συντομα. !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικα ο Καρυπίδης είχε πολύ σοβαρή διοίκηση τα παράτησε όλα κ κατέστρεψε την ομάδα μην ξεχνιόμαστε ..εγώ θέλω να βγει κάποιος κ να μας πει τι έγινε ...γιατί αρχίζει κ κουράζει το πραγμα.ο προπονητής ήταν μια χαρά από τον περσινό πολύ καλύτερος μακαρι να μάθουμε πραγματικά τι έγινε .όσο για την διοίκηση αν φύγουν αυτοί ...ποιος θα έρθει??μαλλον κανένας η ομάδα δεν είναι δική τους απλά μπήκαν μπροστά να βοηθήσουν και τα πράγματα δεν πηγαίνουν τ
      Κ τόσο καλά

      Διαγραφή
  9. μαζεψτε τα και φυγετε πριν σας παρουν με τις πετρες , Γελαει ολη η ελλαδα με αυτα που γινονται εδω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας κατσει στο παγκο ο Νουλας . Ποιο πολλα ξερει αυτος παρα ο Ανυφαντακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτον τον φταει η Επισκοπη και οι Φιλαθλοι που δε πανε στο γηπεδο ?
    Κατα τ αλλα ολα Καλα ?
    Ε ρε που μπλεξαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είχε 'πεί Ανυφαντάκης στις 5-12-2022 και πήρε την απάντηση. Ανώνυμος5 Δεκεμβρίου 2022 στις 8:34 π.μ.
    Τι .....«Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου» . σε πέντε παιχνίδια 6 βαθμοί και μάλιστα εντός έδρας με πέναλτι στο 83 λεπτό ? Καιρός να τα μαζέψεις μαζί με τον αρχηγό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας αναλάβει ο Γιώτης Τσαλουχίδης που έχει πάρει τίτλους ως προπονητής της Βέροιας και ξέρει και το υλικό. και ποιες μεταγραφές χρειάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία ικανοποιηθήκαμε , αυτός αγαπάει μόνο το συμφέρον .

      Διαγραφή
  14. τι νομιζατε οτι ειναι οι προπονητες Μανταρινια να τα παζαρευετε οπως θελετε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ