Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πόσους σταυρούς είχε πάρει η Καϊλή στην Ημαθία

Είναι το σκάνδαλο που έχει προκαλέσει σάλο, όχι μόνο στην Ελληνική, αλλά και στην Ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή. Η Ευρωβουλευτής με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια Εύα Καϊλή εμπλέκεται σε μεγάλο κύκλωμα διαφθοράς, ενώ στο σπίτι της βρέθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, προερχόμενα από το Κατάρ. Η ίδια, έχει οδηγηθεί με συνοπτικές διαδικασίες στις φυλακές και έχει καθαιρεθεί από το αξίωμα της Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η 44χρονη πολιτικός είχε κατέβει ως υποψήφια ευρωβουλευτής στις εκλογές του 2019 με το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής. Είχε λάβει πανελλαδικά 145.650 ψήφους. Κατέλαβε την δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο πίσω από τον μετέπειτα αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδορυλάκη, ο οποίος είχε λάβει 180.822 ψήφους. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ημαθία, η υπόδικος πλέον Εύα Καϊλή είχε λάβει 2.583 σταυρούς προτίμησης και είχε κατακτήσει την πρωτιά στο ψηφοδέλτιο. Στην δεύτερη θέση είχε έρθει ο Νίκος Ανδορυλάκης με 2.492 ψήφους και ο Γιώργος Καμίνης στην τρίτη θέση με 1.359 σταυρούς.

Η φωτογραφία είναι από την παρουσία της σε πολιτική εκδήλωση στον πολυχώρο της Ελιάς στις 24 Φεβρουαρίου του 2019.

7 σχόλια:

  1. Πολυ ωραιο κοριτσι. Τιποτε αλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2583 μούντζες θέλετε εσείς που ψηφίζετε ομορφιά, ηθοποιούς, ποδοσφαιριστές κ.λ.π. αμόρφωτους, άπληστους, ακαλλιέργητους κ.λ.π. αυτοί σας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών.

      Διαγραφή
    2. Κι απ ότι βλέπω πιάσαν τόπο οι σπουδές της που μας αναφέρεις!!!

      Διαγραφή
    3. Ξέχασες να γράψεις ότι δεν είχε δουλέψει ποτέ, οπότε τα υπόλοιπα είναι άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα.

      Διαγραφή
    4. Εδώ δεν ξέχασα αυτά που λες , εσύ έγραψες τίποτα άλλα . Απλώς ανάφερε ένα μέρος του βιογραφικού της , διάβασε και το παρακάτω : Πριν από την πολιτική της καριέρα, η Καϊλή εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο Mega Channel (2004-2007), παρουσιάζοντας το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.[11] Την περίοδο 2012-2014 υπήρξε σύμβουλος επικοινωνίας και δημόσιων και εξωτερικών υποθέσεων σε ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες και σε έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους των ΜΜΕ στην Ελλάδα. Αυτά για ενημέρωση ότι ήταν πετσωμένη η κυρία του βολέματος εκτός της βουλεύματος φίλοι μου .

      Διαγραφή
    5. Στο Mega την ''φυτέψαν'' για να την προωθήσουν στην πολιτική. Και το εγχείρημα πέτυχε. Το ίδιο ακριβώς, στο ίδιο κανάλι, και με την Σπυράκη. Και τώρα το Mega κάνει ότι δεν τις ξέρει....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ