Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέθανε ο επιχειρηματίας της Roma Pizza Απόστολος Μπισιρίτσας

Τεράστια θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία της Βέροιας η είδηση του θανάτου του Απόστολου Μπισιρίτσα. Ο εκλιπών ταξίδεψε, ανήμερα των Χριστουγέννων, για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία 62 χρονών, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ήταν ιδιοκτήτης της Roma Pizza στην Μητροπόλεως και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Η μεγάλη του αγάπη ήταν ο μπασκετικός Φίλιππος Βέροιας, τον οποίο και στήριζε για πολλά χρόνια. 

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα στην Κυριώτισσα. Παρακαλούνται οι συγγενείς και οι φίλοι, όπως συνοδεύσουν την εκφοράν του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Φίλιππο Βέροιας

«Η μπασκετική οικογένεια του Φιλίππου Βέροιας εκφράζει τη βαθειά της θλίψη για την απώλεια του Απόστολου Μπισιρίτσα.
Ο Απόστολος Μπισιρίτσας ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και διαχρονικός φίλος και θερμός υποστηρικτής της ομάδας μας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

6 σχόλια:

  1. Κρίμα. Καλός γείτονας, καλός φίλος, καλό παιδί.
    Χρήστος παστέλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό Παράδεισο φίλε Απόστολε, καλή δύναμη στην οικογένειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό παράδεισο.. αφεντικό και φίλος. Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό παράδεισο κύριε αποστολή 😔😔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα θερμά μου συλλυπητήρια καλό παράδεισο Αποστόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ