Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποια Βέροια; Δευτέρα… ντεμπουτάρει ο Ανυφαντάκης

Τσιμουδιά οι Κρητικοί
Την Πέμπτη πρόκειται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την Επισκοπή ο Κώστας Ανυφαντάκης. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός θα κοουτσάρει μάλιστα την ομάδα στο παιχνίδι που ακολουθεί τη Δευτέρα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι αποφάσεις μπορούν να θεωρούνται έτσι οριστικές για την Επισκοπή, η οποία μετά από περίπου 8 χρόνια επαναφέρει τον Ανυφαντάκη στην τεχνική της ηγεσία προκειμένου να είναι έτσι αυτός που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Σάκη Παπαβασιλείου.

Τσιμουδιά οι Κρητικοί

Στην Επισκοπή δεν θέλουν να κάνουν κάποιο σχόλιο μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Βέροια η οποία εξαπέλυσε ουσιαστικά επίθεση σε βάρος της. Αυτό που σημειώνεται είναι ότι λόγω του τόπου καταγωγής (Ρέθυμνο) τόσο της ομάδας της Επισκοπής όσο και του Ανυφαντάκη, οι δύο πλευρές είχαν πάντα ανοιχτή επικοινωνία και αυτό ισχύει εδώ και πολλά χρόνια και όχι μονάχα στην προκειμένη περίπτωση. 

Εξάλλου οι λόγοι της αποχώρησης του Ανυφαντάκη από τη Βέροια, όπως αναφέρουν οι Κρητικοί, δεν έχουν να κάνουν με την όποια συζήτηση μπορεί να έγινε με την Επισκοπή, αλλά ξεκάθαρα αφορούν άλλους λόγους οι οποίοι και τον οδήγησαν στην απόφαση να παραιτηθεί. Η ουσία είναι ότι ο Ανυφαντάκης επιστρέφει στην Κρήτη, πιάνοντας άμεσα δουλειά στην ομάδα της Επισκοπής.

7 σχόλια:

  1. Γενικά κανένας δεν βγήκε να πει τι ακριβώς έγινε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι νομιζατε οτι ειναι οι προπονητες Μανταρινια να τα παζαρευετε οπως θελετε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα παράξενα , περίεργα , ανώμαλα κλπ. στην Βέροια συμβαίνουν , τι φταίει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα παράξενα , περίεργα , ανώμαλα κλπ. στην Βέροια συμβαίνουν , τι φταίει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμία ανακοινωση θα βγάλουν με το τι πραγματικά έγινε????ρεπορτάζ υπάρχει???κοροϊδία σκετη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νεοπλουτοι και αφραγκοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βαλσαμομενο μπουφο δεν μπορουν να πιασουν ... ο προπονητης πως να μη τουσ φυγει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ