Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλο το παρασκήνιο για το θέμα προπονητή στη Βέροια

Οι γιορτές δεν επηρεάζουν τα πλάνα της Βέροιας, η οποία εργάζεται εντατικά για την εύρεση του ιδανικού αντικαταστάτη του Κώστα Ανυφαντάκη. Πολλά ονόματα εξετάστηκαν κατά τις προηγούμενες μέρες από τη “Βασίλισσα” με κάποια από αυτά να είχαν φτάσει σε πιο προχωρημένο στάδιο. Όπως φαίνεται, ωστόσο, τα δεδομένα αλλάζουν και η Βέροια στρέφει αλλού το βλέμμα της. Αυτή τη στιγμή εξετάζονται δύο νέες περιπτώσεις προπονητών με τους Κώστα Βελιτζέλο και τον Παναγιώτη Γκουτσίδη να βρίσκονται στο επίκεντρο και τις εξελίξεις να αναμένονται στο επόμενο διάστημα.

Ο Κώστας Βελιτζέλος βρέθηκε τη φετινή χρονιά στα ηνία του Αγροτικού Αστέρα, ωστόσο η προοπτική της Γ’ Εθνικής δεν τον ήταν πρωταρχικός του στόχος και η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε σύντομα. Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε στη Βέροια τη σεζόν 2016/17 ως βοηθός του Αλέκου Βοσνιάδη.

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης είναι πιο φρέσκος στη Super League 2, όντας τις τελευταίες δύο σεζόν προπονητής της ΑΕΛ και σε 33 αναμετρήσεις στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας μέτρησε 21 νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες. Η συνεργασία του με τους “βυσσινί” ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και όπως φαίνεται είναι άμεσα διαθέσιμος για τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ