Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βεροιάρα στη Ριζούπολη - Νίκησε τον Παναθηναϊκό Β με 1-2

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Βέροια, στον τελευταίο της αγώνα της χρονιάς, κερδίζοντας στην Ριζούπολη τον Παναθηναϊκό Β με 1-2. Οι Πράσινοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν μόλις στο 15' να προηγηθούν με γκολ του Σαρδέλη. Ο Παναθηναϊκός Β συνέχισε να έχει τον έλεγχο μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου. Η Βέροια έκανε αισθητή την παρουσία της στο 40', σε μια γρήγορη αντεπίθεση από τα αριστερά, αλλά ο Χριστεογεώργος βγήκε και μάζεψε την επικίνδυνη σέντρα του Ορφανίδη από αριστερά, για τον Φασίδη.

Η «Βασίλισσα», μόλις στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, κατάφερε ενα σκοράρει, με τον Ορφανίδη να σεντράρει από αριστερά και τον αμαρκάριστο έξω από τη μικρή περιοχή Μπελεβώνη να νικάει τον Χριστογεώργο, κάνοντας το 1-1 στο 53'.

Το Τριφύλλι προσπάθησε να επανακτήσει το προβάδισμά του, αλλά το γυριστό σουτ του Φουρτάδο στο 56’, δεν κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Παπαδόπουλο. Ενώ ο τερματοφύλακας της Βέροιας «διάβασε» την φάση και βγήκε έγκαιρα, μπλοκάροντας την ωραία κάθετη του Μπιλάλ για τον Κρυπαράκο τέσσερα λεπτά μετά.


Τελικά, με σουτ του Μασούρα 66’, η Βέροια πέτυχε και το δεύτερο τέρμα, ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-3, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, καθώς ο Μπουκουβάλας γέμισε στην αντεπίθεση από αριστερά, αλλά το βολέ του Ντουμάνη ήταν άστοχο.

Παναθηναϊκός Β: Xριστογεώργος, Ανδρικόπουλος (74’ Βολάκης), Αντωνίου, Προδρομίτης, Τερεζίου (74’ Καραμπάς), Καρβούνης, Σερπέζης, Σαρδέλης, Φουρτάδο (63’ Μαρτίνης), Ταβάρες (52’ Κρυπαράκος), Μπιλάλ (63’ Αλμπάνης).

Βέροια: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαραγκός, Μπλέτσας, Ορφανίδης (61’ Μασούρας), Φασίδης (81’ Ιωάννου), Μπουόλι (88’ Ισαακίδης), Ντουμάνης, Περδίκης (62’ Μούχαλης), Στίκας, Μπελεβώνης (88’ Κατσούκης).

1 σχόλιο:

  1. Παλικαρισιο διπλό την κατάλληλη στιγμή η ομάδα δείχνει ψυχή..άσσο με μακεδονικό τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ