Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα προσπάθεια απόψε για εκλογή προέδρου στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ημαθίας

Σήμερα το βράδυ, 22 Δεκεμβρίου 2022, ανήμερα της εορτής της προστάτιδάς τους Αναστασίας της Φαρμακολύτριας, θα κάνουν οι Φαρμακοποιοί της Ημαθίας μια νέα προσπάθεια να αναδείξουν τον νέο πρόεδρο του Συλλόγου τους. Υπενθυμίζουμε ότι στις 19 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας, έπειτα από τις εκλογές της 27ης Νοεμβρίου, αποτελούμενο από τους: Ανεσίδη Νικόλαο, Θεοδωρίδη Δημοσθένη, Κατή Σοφία, Ματάτη Γραμματική, Μουρτζίλα Γεώργιο, Ντόβα Αθανάσιο, Οικονομοπούλου Αικατερίνη, Φουκαλά Αργύριο και Χατζηγεωργίου Γεώργιο, προκειμένου να αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου.

Υποψηφιότητα είχαν θέσει οι εξής:

1. Κατή Σοφία
2. Φουκαλάς Αργύριος
3. Χατζηγεωργίου Γεώργιος.

Αλλά έπειτα από τη μυστική ψηφοφορία που διενεργήθηκε, προέκυψε ισοψηφία μεταξύ της κυρίας Κατή και του κυρίου Χατζηγεωργίου, που έλαβαν έκαστος 4 φήψους, έναντι 1 ψήφου που έλαβε ο κύριος Φουκαλάς και κατά συνέπεια η διαδικασία θα επαναληθφεί απόψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ