Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καρυπίδης: «Τα δικά μου λάθη, τα πληρώνω εγώ»

«Εκτιμώ τον Μαρινάκη και δεν είναι κρυφό»
Συνέντευξη στους Betarades παραχώρησε ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του, δεν δίστασε να τοποθετηθεί για όλα όσα αφορούν στον Άρη και όχι μόνο. Από την εμπλοκή του με τους «κίτρινους» και την άνοδο στη Super League μέχρι την υπόθεση Μαντσίνι και τις μεταγραφές. O Ημαθιώτης διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης άνοιξε τα χαρτιά του σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Για τη σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Την καλύτερη σχέση με όλους την έχω με τον Μαρινάκη. Τον εκτιμώ περισσότερο από όλους σαν άνθρωπο και δεν είναι κρυφό. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν. Κάποιοι μπερδεύουν τη φιλία με το ποδόσφαιρο. Τι σημαίνει δηλαδή. Στο γήπεδο είμαστε εχθροί, απέναντί μου είναι κύριος. Πολεμάμε κάποια θέματα για τα οποία έχουμε την ίδια άποψη».

Για τους υπόλοιπους προέδρους:

«Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είχα μια εξαιρετική σχέση. Μετά το Κύπελλο, οι σχέσεις μας είναι τυπικές. Ο Σαββίδης είναι εξαφανισμένος, με τον Αλαφούζο δεν έχω καμία σχέση».

Για πρωτάθλημα και κύπελλο:

«Δεν θα φύγω από την Θεσσαλονίκη, αν δεν πάρει ο Άρης Κύπελλο και Πρωτάθλημα».

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

2 σχόλια:

  1. Όνειρα πουλιά μου ταξιδιαρικα λέω το λαϊκό άσμα πρόεδρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κύπελλο και πρωτάθλημα στο τάβλι κάρυ..δεν το πιστεύω ότι είσαι φίλος με το φαταουλ βρε ολυμπιακάρη...ΜΟΝΟ ΑΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ