Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναστάτωση με καπνό και Πυροσβεστική το πρωί στη Βενιζέλου - Τι συνέβη;

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου 2022 στο κέντρο της Βέροιας, έπειτα από καπνό που έβγαινε από κατάστημα και την Πυροσβεστική να σπεύδει με σειρήνες στο σημείο. Συγκεκριμένα, ήταν λίγο πριν τις 08:30 το πρωί όταν καπνοί γέμισαν κατάστημα ηλεκτρικών στην αρχή της Βενιζέλου, στη συμβολή της με τις οδούς Ελιάς και Μητροπόλεως, με τον συναγερμό του καταστήματος να ξεκινήσει να χτυπάει. Άμεσα κλήθηκε και έσπευσε στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας με δύο οχήματα.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, δεν επρόκειτο για φωτιά αλλά για έναν μηχανισμό που δημιούργησε τον καπνό μέσα στο κατάτημα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να χτυπάει ο συναγερμός. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος απλά άνοιξαν τις πόρτες για να αποσυμφορηθεί η ατμόσφαιρα και έτσι γέμισε καπνούς και η Βενιζέλου. Οι άντρες της Πυροσβεστικής παρέμειναν για λίγο στο σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο και να επιβεβαιώσουν ότι όλα πλέον είναι καλά.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν, αλλά το προσωπικό του καταστήματος μάλλον έζησε πρωί πρωί το... Τρίτη και 13!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ