Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι είπε ο Μάκης Ισαακίδης για το φακελάκι στο Νοσοκομείο Βέροιας

«Μάστιγα το φακελάκι - Μπορούμε να το εξαλείψουμε με την βοήθεια του κόσμου»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Μάκης Ισαακίδης, με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για την υγεία αλλά και ως αφορμή όπως είπε για την αρχή ενός νέου κύκλου εξωστρέφειας του Ιατρικού Συλλόγου απέναντι στους πολίτες. Ερωτηθείς ο κ. Ισαακίδης για την υπόθεση της σύλληψης γιατρού του Νοσοκομείου Βέροιας για φακελάκι (δείτε εδώ σχετικά), ο πρόεδρος είπε πως η ιατρική δεοντολογία είναι για εκείνον κόκκινη γραμμή και πως θα είναι αμίληκτος στις παραβάσεις.




«Ο ιατρικός Σύλλογος δεν θα είναι αμέτοχος. Δυστυχώς δεν είναι το πρώτο περιστατικό με συναδέλφους του Νοσοκομείου Βέροιας που έχουν αμαυρώσει τον ιατρικό κόσμο της Ημαθίας. Δεν γνωρίζω αν ευσταθούν αυτά που λέει ο συνάδελφος περί στημένης υπόθεσης, αλλά δεν με απασχολεί», σημείωσε, ενώ θέλησε να κάνει γνωστό στους πολίτες πως στις περιπτώσεις δωροληψίας και δωροδοκίας, συνήθως φταίνε και οι δύο πλευρές και κατηγορούμενοι είναι και οι δύο.

«Εμείς στηρίζουμε τον κόσμο. Όποιος έχει πρόβλημα ή δεχθεί πίεση να χρηματίσει για να θεραπευθεί, η πόρτα μας είναι ανοιχτή. Αν δεν έχουμε τον κόσμο με το μέρος μας δεν μπορούμε να παλέψουμε το φακελάκι και να το εξαλείψουμε, γιατί μπορούμε να το εξαλείψουμε. Είνα μια μάστιγα που ταλανίζει την δημόσια και δωρεάν υγεία», τόνισε ο κ. Ισαακίδης.

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτησή του:

7 σχόλια:

  1. αυτοι που τα δινουνε πρεπει να τημορουνται,δεν πρεπει να κυνηγανε dr, και professoren,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το κρατος ξερει τι πρεπει να κανει για να βελτιωσει το ΕΣΥ και να μειωσει στο ελαχιστο ολα αυτα. απλα δε θελει και αδιαφορει. ο θεος βοηθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του, αλλά όχι και 500 εκατομμύρια!
    Αντρέας Παπανδρέου, 1919-1996, Έλληνας πρωθυπουργός

    (την εποχή των σκανδάλων, τέλη δεκαετίας ‘80, αναφερόμενος σε στέλεχος της ΔΕΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστός είσαι Μάκη.
    Δεν θα σε ακούσει όμως δυστυχώς κανένας από τους κυβερνώντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόεδρε ουδείς γιατρός δεν έχει λερώσει τα χέρια του με φακελάκι...οπότε μην προσπαθείς να μαζέψεις την υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστός , θα πρέπει να καταγγέλονται απο τους ασθενείς τέτοιες συμπεριφορές και να μην φοβούνται . Επιτέλους πρέπει να σταματήσει η δωροδοκία , σε όλες τις υπηρεσίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ