Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η ALU-SYN προτείνει: προφίλ Α' κατηγορίας για ποιοτικά κουφώματα

Κουφώματα: Η εφεύρεση του ανθρώπου στη θωράκιση της κατοικίας! Η ALU-SYN, με τη μεγάλη της εμπειρία και τεχνογνωσία, τα φέρνει στον χώρο σας και σας υπόσχεται εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία από τα καιρικά φαινόμενα! Για αυτό σας προτείνει τα προφίλ Α' κατηγορίας που είναι η ιδανική βάση για ποιοτικά, στιβαρά και ανθεκτικά κουφώματα. Επίσης, εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία, προσφέρουν υψηλές τιμές θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, ενώ παραμένουν πλήρως λειτουργικά ακόμη και μετά από πολλά χρόνια χρήσης.

Γιατί επιλέγουμε προφίλ VEKA Α’ κατηγόριας και όχι Β’; Τα προφίλ Β’ κατηγορίας έχουν μικρότερο πάχος τοιχώματος. Στην κατασκευή τους χρησιμοποιείται κατά 14% λιγότερο υλικό. Αυτός ο όγκος που λείπει οδηγεί σε σαφείς μετρήσιμες διαφορές στις δοκιμές καταπόνησης.
• Αντοχή της συγκόλλησης των γωνιών / Δύναμη θραύσης Στην Α' κατηγορία έως 20% υψηλότερη σε σχέση με τη Β' κατηγορία*: Τα προφίλ Α' κατηγορίας είναι πιο στιβαρά!
• Κάμψη και στρέβλωση υπό φορτίο Στην Α' κατηγορία έως 12% χαμηλότερη σε σχέση με τη Β' κατηγορία*: Τα προφίλ Α' κατηγορίας παραμορφώνονται δυσκολότερα !
• Αντοχή σε εφελκυσμό των βιδών στο PVC Στην Α' κατηγορία απαιτείται έως και 20% περισσότερη δύναμη σε σχέση με τη Β' κατηγορία*: Τα προφίλ της Α' κατηγορίας παρέχουν στους μηχανισμούς ασφαλέστερη στήριξη.

Για το λόγο αυτό, στην ALU-SYN, κατασκευάζουμε παράθυρα και πόρτες από τα προφίλ Α' κατηγορίας της VEKA (κατά DIN EN 12608) προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ποιότητα!



Η ALU-SYN εξυπηρετεί επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, με έργα μοναδικά που ταιριάζουν στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη της. Επικοινωνήστε με την ALU-SYN για να βρείτε το κατάλληλο πακέτο για τις δικές σας ανάγκες!

11ο χλμ Βέροιας - Νέας Νικομήδειας Ημαθίας Βέροιας Ελλάδα
Εmail: info@alu-syn.gr
Τηλ.: 2331073281


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ