Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χειμώνας, καιρός για χαλκό

Βρείτα τα κατάλληλα προϊόντα φυτοπροστασίας στο Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας Γκαλίτσιος Θεόδωρος

Από τα βασικότερα στοιχεία που χρησιμοποιούνται ευρέως για την προστασία φυτών και καλλιεργειών από ασθένειες και βακτήρια είναι ο χαλκός. Είτε πρόκειται για καλλωπιστικά φυτά, είτε για καρποφόρα δέντρα και κηπευτικά, ο χαλκός εφαρμόζεται με σκοπό να απολυμάνει τα φυτά, προσφέροντάς τους καλή ανάπτυξη και καρποφορία.

Σε περίπτωση που ο αγρότης παραλείπει να χρησιμοποιήσει χαλκό στις καλλιέργειές του, οι πιθανότητες εμφάνισης ασθενειών αυξάνονται, τα φύλλα ενδέχεται να μαραθούν και να εμφανίσουν σκούρες κηλίδες, ενώ μακροπρόθεσμα μπορεί να επέλθει και η πτώση τους. Σε γενικές γραμμές η έλλειψη χαλκού οδηγεί σε αργή ανθοφορία, μειωμένη παραγωγή και προβληματική ανάπτυξη των φυτών, καθιστώντας τα ευάλωτα σε ασθένειες. Είναι λοιπόν απαραίτητο κάθε αγρότης να δράσει άμεσα προσφέροντας στην παραγωγή του καλύτερη προστασία και συνεπώς μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Το Γεωπονικό Κέντρο Βεροίας Γκαλίτσιος Θεόδωρος, έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της γεωπονίας και της πώλησης γεωργικών εφοδίων και εξοπλισμού, διαθέτει τα καταλληλότερα προϊόντα φυτοπροστασίας! Στην κατηγορία του χαλκού θα βρεις:






Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ