Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΑΠΗ Βέροιας με ευχές και αναμνήσεις

Μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη γιορτούλα ετοίμασε το προσωπικό του ΚΗΦΗ Δήμου Βέροιας, του Ν.Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, στα μέλη του. Η γιορτή έλαβε χώρα στην αίθουσα του κεντρικού ΚΑΠΗ Βέροιας, που γέμισε με χαρούμενα πρόσωπα και ζεστά χαμόγελα. Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του προέδρου του ΚΑΠΑ Αθανάσιου Δέλλα, ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη και ευχήθηκε υγεία, αγάπη και ευλογία για τον καινούριο χρόνο. Στη συνέχεια, η υπεύθυνση του ΚΗΦΗ Βέροιας Λευκή Αλαμπουρινού, μίλησε για ο νόημα των Χριστουγέννων και έδωσε στην σκυτάλη στη χορωδία του ΚΑΠΗ, με την μουσικό Παναγιώτα Παντελή, όπου έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα.


Οι ωφελούμενοι του ΚΗΦΗ έβαλαν την δική τους πινελιά, απαγγέλοντας με ιδιαίτερη χαρά τα ποιήματα που ετοίμασαν για τους φροντιστές τους και είχαν την ευκαιρία, με τις αφηγήσεις της κυρίας Ερμιόνης και της κυρίας Δέσποινας, μέλη του ΚΑΠΗ, να ζωντανέψουν στην μνήμη τους, ήθη και έθιμα των Χριστουγένων των παιδικών τους χρόνων.

Η γιορτούλα έκλεισε με πολλές ευχές για καλές γιορτές και ευχετήριες κάρτες που φιλοτέχνησαν οι ωφελούμενοι του ΚΗΦΗ.



1 σχόλιο:

  1. Όλα τα λεφτά το κασκόλ του Δέλλα, λες και φοράει τραπεζομάντηλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ