Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Γαλάζιες» επισκέψεις στο Γηροκομείο

Το Γηροκομείο Βέροιας επισκέφθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, η Νάτσιου Μαρία Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καθώς επίσης και ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης Βουλευτής Ημαθίας, η Ολυμπία Σουγιουλτζή Σύνδεσμος Γραφείου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Βέροιας, ο Θεμιστοκλής Δαμάκης Περιφερειακός Συντονιστής Κεντρικής Μακεδονίας , ο Μποράδος Νίκος Περιφερειακός Συντονιστής Δυτικής Μακεδονίας και η Αραμπατζή 
Στεργιανή Πρόεδρος Νομικών Προσώπων Δήμου Νάουσας.


Στην φιλική και εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε , οι Πρόεδροι και τα Μέλη του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας και της Μ.Φ.Η. ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ, αναφέρθηκαν στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και ειδικότερα το Γηροκομείο Βέροιας σε αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο που πέρασε η χώρα μας λόγω κορονοϊού.


Έγινε καταγραφή των προβλημάτων και υπήρξε διαβεβαίωση των υπευθύνων, στην στενή συνεργασία με τα Δ.Σ.του Γηροκομείου Βέροιας , για την ομαλή επίλυση των σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν το Γηροκομείο Βέροιας.

6 σχόλια:

  1. Όταν πλησιάζουν οι εκλογές,θυμούνται και τους απόμαχους της ζωής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ νόμιζα μόνο ότι έχει σχέση με τα παιδιά αλλά και οι ηλικιωμένοι είναι χρήσιμοι Τους παπαράτσι ποιος τους ειδοποιει

      Διαγραφή
  2. Τι καλοί άνθρωποι που γίνονται κάθε 4 χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φωτογραφίες φωτογραφίες φωτογραφίες Μου θυμίζουν τις σχολικές πενταήμερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πρόσφεραν τίποτα τα ταλαιπωρημένα γεροντάκια ή μόνο πήγανε και δείξανε το μπόι τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτές τις επισκέψεις μόνο η προσωπική προβολή υπάρχει , επισκεπτών και διοικούντων.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ