Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φροντίστε για το περιβάλλον με τα κουφώματα αλουμίνιου της «ALU-SYN»

Η περιβαλλοντική διαχείριση των υλικών, μας νοιάζει!
Αν θέλετε να επιλέξετε ένα περιβαλλοντικά βιώσιμο υλικό, με ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανακύκλωσης μεταξύ των μετάλλων, επικοινωνήστε με την ALU-SYN. Το αλουμίνιο είναι το υλικό που σέβεται το περιβάλλον καθώς ανακυκλώνεται 100%, με αποτέλεσμα να μην ενέχει κινδύνους για την υγεία και τον πλανήτη. Επίσης, είναι ιδανικό υλικό για ανακύκλωση αφού μπορεί να διαχωριστεί εύκολα από τα άλλα υλικά και έτσι η διαλογή του δεν απαιτεί υψηλό κόστος.

Η χρήση κατασκευαστικών υλικών θα πρέπει πάντοτε να γίνεται όχι μόνο για λειτουργικούς και εμπορικούς σκοπούς αλλά ταυτόχρονα με σεβασμό προς το περιβάλλον και την υγεία του ανθρώπου. Με βάση αυτή την αρχή, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το αλουμινίου σύμφωνα με έρευνες, είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον και δεν προκαλεί προβλήματα η εκμετάλλευση του στη φύση ή στην ανθρώπινη υγεία. Για αυτό, εμείς στην ALU-SYN το προτιμάμε!


Η ALU-SYN εξυπηρετεί επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, με έργα μοναδικά που ταιριάζουν στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη της. Επικοινωνήστε με την ALU-SYN για να βρείτε το κατάλληλο πακέτο για τις δικές σας ανάγκες!

11ο χλμ Βέροιας - Νέας Νικομήδειας Ημαθίας Βέροιας Ελλάδα
Εmail: info@alu-syn.gr
Τηλ.: 2331073281
Βρείτε την ALU-SYN στα social media: Facebook & Instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ