Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας τα… έψαλε στον Πρωθυπουργό

Τα ποντιακά κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλλαν τα μέλη της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως στην οικογένεια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνέχεια χόρεψαν τον παραδοσιακό χορό σέρρα αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του πρωθυπουργού, της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφκσι-Μητσοτάκη και του γιού τους Κωνσταντίνου.


Μάλιστα η σύζυγος του πρωθυπουργού πήρε στα χέρια της μια ποντιακή λύρα και φέρνοντας το δοξάρι πάνω στις χορδές επιχείρησε να παίξει, σκορπώντας χαμόγελα στους λυράρηδες του συλλόγου.


Τα μέλη της βρέθηκαν και στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΪ ΤV. Τα μέλη του σωματείου έψαλλαν τα ποντιακά κάλαντα, ενώ στη συνέχεια μίλησαν για τις δράσεις του συλλόγου καθώς και για το καλάθι που μοιράζουν αυτές τις ημέρες σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα ώστε να μην τους λείψουν τα αυτονόητα.



Υπενθυμίζεται ότι χθες τα μέλη του συλλόγου έψαλλαν τα κάλαντα στο υπουργείο Άμυνας και στο υπουργείο εξωτερικών.



(Φωτ.: Eurokinissi/Τατιάνα Μπόλαρη)

3 σχόλια:

  1. Η ΕΛΠΝάουσας δεν προσέχει και εκτίθεται συνεχώς. Με 7-8 άτομα από τους οποίους οι περισσότεροι ήταν άλλων συλλόγων πήγε και΄΄εψαλλε ΄΄ τα κάλαντα στην Αθήνα. Πρόεδρε και χοροδιδάσκαλε γελούν όλοι οι σύλλογοι μαζί σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Ανώνυμε,

    με χαρά σας ενημερώνω πως εκτίθεστε. Καλύτερα να γράφετε αυτό που θέλετε επώνυμα, χωρίς προσωπίδες και μανδύες. Τα όσα αναφέρετε είναι ανακριβή, αβάσιμα και ψευδή. Μία πλήρης αποστολή (ένα γεμάτο λεωφορείο και όχι 7-8 άτομα) της Λέσχης απαρτιζόμενη από μέλη των χορευτικών της τμημάτων, μέλη του Σωματείου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και συνοδούς των ανηλίκων, έψαλλε με περηφάνια τα ποντιακά κάλαντα των Χριστουγέννων σε θεσμούς της πολιτείας και πολιτισμικούς φορείς. Όσον αφορά την επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου (που αφορά και το παρόν άρθρο), ίσως λόγω απειρίας να μην γνωρίζετε ότι υπάρχει σε ισχύ περιορισμός στον αριθμό των εισερχομένων, το ίδιο και στον τηλεοπτικό σταθμό. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας, αγαπητέ. Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης» για πολλοστή φορά ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τα όσα πρεσβεύει λαμβάνοντας γραπτά και προφορικά συγχαρητήρια από χιλιάδες κόσμου και δεκάδες φορείς και συλλογικότητες. Σε κάθε περίπτωση είναι γεγονός πως η Λέσχη αυτή δεν κάνει διακρίσεις ούτε καλλιεργεί την διχόνοια, λόγω της οικουμενικότητας που την διακρίνει. Απ' όσα εγώ γνωρίζω είναι πάντοτε ανοιχτή σε όποιον ασπάζεται του σκοπούς και το όραμα της. Άλλωστε η προσοχή, η οργάνωση και η μεθοδικότητα είναι μερικές μόνο από τις αρετές που διαθέτει το εν λόγω Σωματείο.

    Με εορταστικές ευχές,
    Επώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόεδρε συνεχίστε το ύψιστο έργο που επιτελείται και αφήστε τους καλούς να κάνουν την κριτική τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ