Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Eορταστικές εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας

Το δημοτικό Ωδείο Νάουσας Εστία Μουσών έχει σχεδιάσει πολλές εκδηλώσεις για την περίοδο των εορτών που ξεκινάνε από 16 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και και κορυφώνονται με την επετειακή συναυλία για τη συμπλήρωση 40 χρόνων του Ωδείου. Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:30 ΦωτίΖΟΥΜΕ την πόλη μας – συμμετοχή στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου - Πλατεία Καρατάσου. 

Συμμετέχουν: Χορωδία Δ.Ω.Ν. - υπεύθυνη καθ. Ελένη Κολιάδη, ΤμήμαΣύγχρονου Χορού - υπεύθυνη καθ. Στέλλα Μαλιούφα .

Εορταστικό πάρτι στο Πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου

Το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας ‘Εστία Μουσών’ διοργανώνει Εορταστικό Πάρτι γιαμικρούς και μεγάλους σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων τουΔ.Ω.Ν.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 20:00στο Πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου.

Συμμετέχουν: Χορωδία Δ.Ω.Ν. - υπεύθυνη καθ. Ελένη ΚολιάδηΦιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας, διεύθυνση Κων. Φραγκοτσινός Προβολή της Χριστουγεννιάτικης συναυλίας του Δ.Ω.Ν. και πολλές γλυκέςεκπλήξεις από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δ.Ω.Ν.(ζεστό κρασί, εδέσματα, καρτσούνος κλπ)

Χριστουγεννιάτικη - επετειακή συναυλία’40 χρόνια Δημοτικό Ωδείο Νάουσας-Εστία Μουσών’ Το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας ‘Εστία Μουσών’ διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη συναυλία με επετειακό χαρακτήρα στα πλαίσια τηςσυμπλήρωσης των 40 χρόνων από την ίδρυση του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα19:30 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας με ελεύθερη είσοδο.

Συμμετέχουν: Μουσικό Νηπιαγωγείο - υπεύθυνη καθ. Κυριακή Πετρίδου Τμήμα Χορού - υπεύθυνη καθ. Στέλλα Μαλιούφα Τμήμα Κιθάρας- υπεύθυνοι καθ. Θάνος Μήτσαλας, Νίκος Κυριακίδης, Κωνσταντινος Μητσιγκόλας Χορωδία Δ.Ω.Ν.- υπεύθυνη καθ. Όλια Λαβασίδου, Ελένη Κολιάδη Ορχήστρα Δ.Ω.Ν. - υπεύθυνοι καθ. .Jung Eun Lee, Μαίρη Στιβανάκη, Δημήτριος Κίτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ