Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μετά τον Παναθηναϊκό, οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή για τη Βέροια

Με τον Γιάννη Ματζιαρίδη πορεύεται η Βέροια από τη στιγμή που έφυγε ο Κώστας Ανυφαντάκης και εξ αρχής εκείνο που ξεκαθαρίστηκε ήταν πως προπονητής θα προσληφθεί στη διακοπή των εορτών. Έτσι στον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό Β’ θα κάτσει στον πάγκο ξανά ο Ματζιαρίδης και στη συνέχεια θα μπουν κάτω τα δεδομένα και θα παρθούν οι αποφάσεις για την επόμενη ημέρα.

Υπάρχουν όλες αυτές τις μέρες συζητήσεις με προπονητές. Άλλοι προτάθηκαν και κόπηκαν εξ αρχής και άλλοι απασχολούν. Ο Λεωνίδας Βόκολος παραμένει μία επιλογή, ενώ οι Ημαθιώτες εξακολουθούν να σκέφτονται και τον Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Από τους προπονητές που προτάθηκαν και ακόμη δεν έχουν απορριφθεί είναι ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες είχε και συνάντηση με τους διοικούντες. Εργαζόταν στην Κάρλσταντ, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Σουηδίας, ενώ προηγουμένως ήταν στην Ακρόπολις. Στην Ελλάδα τελευταία φορά κοούτσαρε τον Απόλλωνα Σμύρνης για μόλις δύο ματς.

Τέλος, το ματς με τον Πανσερραϊκό είδε από κοντά ο Αλέκος Βοσνιάδης και έτσι οι φήμες δεν άργησαν να ξεκινήσουν. Ωστόσο, η Βέροια δεν είναι εύκολο να πείσει έναν τόσο έμπειρο και ικανό τεχνικό, ο οποίος έχει συνηθίσει να δουλεύει σε ομάδες που έχουν άλλους στόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ