Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεχίζεται το «θρίλερ» στις εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας

Ισοψήφισαν για την προεδρία Χατζηγεωργίου και Κατή
Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, μετά την επικύρωση από την Περιφέρεια, των αποτελεσμάτων των εκλογών «θρίλερ» που έλαβαν χώρα στις 27 Νοεμβρίου 2022. Θυμίζουμε ότι οι δύο πρώτες παρατάξεις κατέληξαν με διαφορά μόλις μίας ψήφου και καμία παράταξη δεν κατάφερε να συγκεντρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία των 5 εδρών (δείτε εδώ αναλυτικά).

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αποτελούμενο από τους Ανεσίδη Νικόλαο, Θεοδωρίδη Δημοσθένη, Κατή Σοφία, Ματάτη Γραμματική, Μουρτζίλα Γεώργιο, Ντόβα Αθανάσιο, Οικονομοπούλου Αικατερίνη, ΦουκαλαάΑργύριο και Χατζηγεωργίου Γεώργιο, πραγματοποιήθηκε ώστε να αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας. 

Υποψηφιότητα έθεσαν οι εξής:

1. Κατή Σοφία
2. Φουκαλάς Αργύριος
3. Χατζηγεωργίου Γεώργιος.

Έπειτα από μυστική ψηφοφορία που διενεργήθηκε, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

• Φουκαλάς Αργύριος: 1 ψήφος
• Κατή Σοφία: 4 ψήφοι
• Χατζηγεωργίου Γεώργιος: 4 ψήφοι

Κατά συνέπεια, με την ισοψηφία που προέκυψε μεταξύ της κυρίας Κατή και του κυρίου Χατζηγεωργίου, το «θρίλερ» συνεχίζεται, καθώς θα ακολουθήσει επαναληπτική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ